12.8.12

Ξαναχτύπησε η ποντικομαμή της Ευρώπης!!!

«Δεν έχω πια ψευδαισθήσεις», είπε ο Ρέσλερ, για να ... ξεγεννήσει την Δευτέρα τους κερδοσκόπους!!!


Τη δυσαρέσκειά του για τις προσπάθειες της Ελλάδας να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ, σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο περιοδικό Focus, όπου δίνουν συνεντεύξεις όλες οι ... ποντικομαμές της Ευρώπης, από την ημέρα που έβαλε πρωτοσέλιδο το Ελληνικό άγαλμα με την «χειρονομία με το δάχτυλο»!

Ηταν το κάλεσμα του Focus, ότι ««εδώ θα βρείτε χώρο, όλοι όσοι στοιχηματίσατε τα λεφτά σας υπέρ της χρεοκοπίας της Ελλάδας»»! 


Από τότε, ο Αντικαγκελάριος έχει πάρει σοβαρά το «ρόλο της ποντικομαμής», μιας και στόχος του είναι, να ... «ξεγεννήσουν» ΟΛΑ τα τρωκτικά της Ευρώπης, μέσα στο άδειο κουφάρι της Ελλάδας!

Και μπορεί ο ίδιος να έχει την όψη της ποντικομαμής, αλλά ο χαρακτηρισμός που του αποδίδω, είναι γιατί ο Βιετναμέζος που κάνει τον ... Γερμανό, δεν επιλέχτηκε τυχαία για το ρόλο του!

Δεν έχει Ευρωπαϊκή συνείδηση και κυρίως, όλο το διάστημα της κρίσης, κάνει ευθείες επιθέσεις στην Ελλάδα, όποτε ΔΕΝ υπάρχει λόγος! 

Γιατί οι επιθέσεις του ταυτίζονται πάντα με τις "τοποθετήσεις" ξένων τραπεζικών οίκων, που έχουν στοιχηματίσει στην πτώχευση της χώρας μας!

Ετσι δηλώνοντας ότι «δεν έχω πια ψευδαισθήσεις. Πρότεινα με τις γερμανικές επιχειρήσεις μια ολόκληρη σειρά μέτρων για την ελληνική κυβέρνηση. Οι Έλληνες ανταποκρίθηκαν ελάχιστα στις προσφορές μας», ουσιαστικά, διευκολύνει αύριο το πρωί, ένα νέο πάρτι κερδοσκοπίας για τα τρωκτικά της διεθνούς τοκογλυφίας!!! 

Όποτε δηλαδή τα περιθώρια κέρδους στενεύουν για τα τρωκτικά, εξαπολύει μια «ρουκέτα» ο Ρέσλερ, και το πάρτι ξαναρχίζει!!!

Ελπίζω να κατανοήσατε πλέον, γιατί τον αποκαλώ διαρκώς, η ποντικομαμή της Ευρώπης!
.aegeantimes.gr