24.8.12

Κακοποίηση ηλικιωμένης από Αλβανό που είχε αφεθεί με περιοριστικούς όρους


Αλβανός κακοποιός ο οποίος είχε αφεθεί με περιοριστικούς όρους είναι ο δράστης της βάρβαρης κακοποίησης και ληστείας της 82χρονης στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο.

 Η Ελληνίδα ηλικιωμένη πέρασε δραματικές ώρες στα χέρια του Αλβανού κακοποιού ο οποίος μη σεβόμενος την ηλικία της γυναίκας την χτύπησε την έδεσε και την θύμωσε με ταινία συσκευασίας δεμάτων. 
Η ηλικιωμένη γυναίκα στην κυριολεξία σώθηκε από ασφυξία από τον γιός της ο οποίος πήγε να την επισκεφτεί στο σπίτι της και την βρήκε σε οικτρή κατάσταση χτυπημένη και θυμωμένη.

Ο 42χρονος δράστης πρόλαβε να πηδήσει από το παράθυρο πριν τον πιάσει και διέφυγε, αλλά η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει. Από τις φωτογραφίες των σεσημασμένων κακοποιών που διαθέτει η Αστυνομία το θύμα αναγνώρισε τον Αλβανό κακοποιό που είχε καταδικαστεί το 2007 για αγορά, κατοχή, μεταφορά, διάθεση και απόπειρα πώλησης ναρκωτικών.
Του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξη 12 ετών, αλλά το 2010 εξασφάλισε αναστολή για το υπόλοιπο της ποινής του και αφέθηκε ελεύθερος. Με απλά λόγια ένας Αλβανός κακοποιός που είχε καταδικαστεί το 2007 με 12 χρόνια κάθειρξη πέρασε μόλις 3 χρόνια στην φυλακή και αφέθηκε ελεύθερος. Και μετά κατηγορούμε την Αστυνομία για ανεπάρκεια και απορούμε για την αύξηση της εγκληματικότητας…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr