29.8.12

Το απόστημα της λαθρομετανάστευσης


Άρθρο του επικεφαλής της παράταξης “Ιωνία 21ος Αιώνας”, Νίκου Κουκουλάρη


Διάβασα πρόσφατα στην εφημερίδα «Η Καθημερινή» το πρωτοσέλιδο άρθρο του Νίκου Ξυδάκη με τίτλο «Ξένος ήμην και ου συνηγάγετέ με».
 Ο συντάκτης αναφέρει στο άρθρο του ότι κακώς ο πολιτικός φορέας της Χρυσής Αυγής μοίρασε τρόφιμα σε Αθηναίους που βρίσκονται σε οικονομική ανάγκη. (!)
Εκφράζοντας την άποψή μου σαν ελεύθερος Έλληνας κάνω την ακόλουθη δήλωση: Συμμετέχω εθελοντικά στο πρόγραμμα «Γιατροί του κόσμου» και αποτελεί για μένα στάση ζωής. Όμως το απόστημα της λαθρομετανάστευσης πρέπει να φύγει. Αυτή η αθλιότητα, είναι η αλλοίωση του έθνους μας. Το πρόβλημα δεν εστιάζεται στη διανομή «δωρεάν μακαρόνια». Το ζήτημα είναι γενικό, βαθύ και ιστορικό.
Εάν στο όνομα της κοινής αγοράς οι κερδοσκόποι ζητάνε εξίσωση της Ελλάδας με το ευρώ, σας Έλληνας τους απαντώ όχι. Όπως επίσης είμαστε υποχρεωμένοι να τους θυμίσουμε ότι χύθηκαν ποταμοί αίματος για να στηθεί ο τόπος μας τα τελευταία 200 χρόνια. Ιδού πως τον κατάντησε το υπάλληλο τραπεζικό πολιτικό προσωπικό!!

Έχουμε υποχρέωση να αναρωτηθούμε: Τι μας έχει φέρει μέχρι εδώ; Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι οι λαθρομετανάστες διασχίζουν το όρος Αραράτ με τα πόδια; Εάν ναι, είναι το λιγότερο αφελείς. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι μεσολαβούν δουλέμποροι.
Είναι αδιαμφισβήτητο επίσης ότι πλήττεται ο Μητροπολιτικός Ελληνισμός. Ρωτάμε τους διεθνείς τοκογλύφους: Στην πατρίδα μας των 8 εκατομμύριων Ελλήνων με τους 1,5 εκατομμύριο Έλληνες άνεργους χωράνε 2,5 εκατομμύρια μετανάστες και λαθρομετανάστες;
Η απάντηση είναι ότι δεν είμαστε ηλίθιοι. Δηλώνουμε ότι θα αμυνθούμε ενάντια στην ταπείνωση και αλλοίωση του έθνους μας. Οι Έλληνες φτιάξαμε ξανά κράτος μετά από 400 χρόνια ιστορικό κενό.
Βασισμένοι στη Σοφία, στη Σωφροσύνη, στη Δικαιοσύνη και την Ανδρεία μας. Αυτή είναι και η τελειότητα της πνευματικής ζωής των Ελλήνων. Ο Έλληνας κατά τον Αριστοτέλη είναι προικισμένος να δεχθεί την Αρετή. Όπως επίσης η επίθεση των ΜΜΕ στους πολλούς δεν σημαίνει ότι αρέσει στους σοφούς, όπως μας λέει και με άλλα λόγια ο Πλούταρχος. Ο Ξένιος Ζευς και Αθηνά Ξενία ως τη φιλοξενία του Αβραάμ που γράφονται στα κείμενα, εννοούν την παραμονή του φιλοξενούμενου με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Σίγουρα όμως δεν εννοούν κατάληψη της εστίας μας.

Νίκος Κουκουλάρης
Κάτοικος Νέας Ιωνίας