22.8.12

Καίγεται η Πατρίδα μας ,καίγεται και το Βιός μας ...δεν φταίει κανείς ;


Οι άσχετοι ,οι ανεύθυνοι αλλά  υπόλογοι θα είναι όλοι τους  απέναντι στην Πατρίδα μας που καίγεται ,όλοι τους !
Διαβάζουμε  πόνος ,χαμός θρήνος  καίγεται η Πατρίδα μας...Για  ρίξτε μια ματιά στο καθρέπτη ! Ποιος φταίει ; δεν φταίει κανείς ; Κανείς σας δεν έχει τύψεις ;
Πέρυσι Αύγουστο μήνα κάηκε ο ΄Εβρος κάηκαν στρέμματα δασώδους γης

χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τους εμπρηστές ,χωρίς να υπάρχει η δικαιολογία των Οικισμών των παραθαλάσσιων εκτάσεων και τα γνωστά και τετριμμένα ...Χέρσα η γή πουθενά να μπορείς να κρυφτείς να λουφάξεις ..Καμένος τόπος 24 -25 Αυγούστου του 2011 είχε και τότε αέρηδες είχε και τότε μελτέμια !
Σχεδόν όλες οι εναλλακτικές θέσεις του Στρατού μας σε κοινή θέα ούτε φλογοβόλα επιλαρχία δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοια αποψίλωση ,το φωνάζαμε τότε άκουγε κανείς ; έγινε κάτι κάποιοι πονηρεύτηκαν κάποιοι είπαν μα καλά στον Κάλαμο Αττικής μα στον Έβρο;

Να περάσει ο καιρός να ξεχαστεί η ζημιά κάποιοι είπαν να βγει και καινούργιο χορτάρι και κάποιοι να παραγγείλουν δίκτυα παραλλαγής για τον στρατό μας
Σήμερα καίγεται η Χίος εχθές κάηκε η Κορινθία και συνελήφθησαν Βούλγαροι και Ρουμάνοι οι εμπρηστές ...Κάποιοι έτρεξαν να τους υπερασπιστούν !
Κατά λάθος η φωτιά λένε ποινές για εμπρησμός εξ αμελείας και να ζήσουμε να το θυμόμαστε το δάσος !
Η Χίος καταστράφηκε η Χίος χάθηκε , πόσο δύσκολο να καταλάβει κάποιος γιατί κάηκε η Χίος και το κυριότερο πώς κάηκε η Χίος !
Πρίν από μερικές μήνες μαζεύτηκαν οι προύχοντες του τόπου στα παράλια της Μικράς Ασίας και αφού έφαγαν και ήπιαν αποφάσισαν και εισηγήθηκαν στην τότε Κυβέρνηση την επίσκεψη Τούρκων στα νησιά μας Πρώτα Κω και Ρόδο και μετέπειτα Σάμο και Χίο την επίσκεψη Τουριστών απο την Τουρκία χωρίς την απαραίτητη βίζα !
Να φέρουμε Τουρίστες βρε να γεμίσουμε τα μαγαζιά μας ,τις μαρίνες μας με σκάφη μπροστά στους παράδες δεν μετράμε τίποτε !
Ήταν η ημέρα που οι ''μπουνταλάδες ''Τούρκοι ξεσάλωναν στην Θράκη και τα όργανα τους αποθρασύνονταν ....
Εμείς και το κέρδος μας μας νοιάζει τίποτε άλλο ...Γλέντια και φαΐ με τους Τουρκαλάδες !
Τώρα κάηκε η Χίος ένα νησί με τεράστια στρατηγική σημασία για την Ελλάδα κάποιος τοπικός Άρχοντας είπε να μας έρθουν νέοι κάτοικοι στο νησί γιατί εμείς γερνάμε ...Θα έρθουν μπάρμπα εσύ κοίτα τους Παράδες σου !
Οταν καήκε η Πελλοπόνησος και 70 άνθρωποι η ΕΥΠ σε έκθεση της έκανε λόγο για σκοπιανούς με αλβανικά διαβατήρια ,για τις φωτιές ο Γιλμάζ υπουργός αμύνης της Τουρκίας μίλησε για οτι ΄ταην έργο εμπρησμού Τούρκων πρακτόρων κάνοντας λόγο για παρακράτος μέσα στις Ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας !
Μίλησαν και έγραψαν ότι η Χίος υπέστη την μεγαλύτερη καταστροφή μετά την σφαγή το 1822 ! Μέγα λάθος ...Αυτή είναι η μεγαλύτερη καταστροφή θα ρημάξει ο τόπος, θα ρημάξουν τα πάντα τα δένδρα που έδιναν αυτό το μοναδικό προϊόν την μαστίχα πάνε θα φύγουν οι νέοι θα μείνουν τα γερόντια και χωρίς Παράδες ...
Κάποιοι μίλησαν για οργανωμένο σχέδιο και μάλιστα αυτοί που έχουν την ευθύνη ...Βγήκε στα κανάλια ο Υπουργός και μας γνωστοποίησε οτι η ετοιμότητα των Πυροσβεστικών αεροσκαφών απο 22 είναι μόλις 11 βγήκε και μας είπε οτι δεν έχει μέσα πότε ; Μόλις ανέλαβε ,κάποτε αυτό θα ήταν πληροφόρηση του εχθρού και τιμωρούνταν ανάλογα ...Τώρα έχει λέει ενδείξεις και ζητάει την συνδρομή της ΕΥΠ πάλι από τα κανάλια ΕΛΕΟΣ βρε άσχετοι !
Όσο οι πολιτικοί λειτουργούν για τους ψήφους και το κατόπιν των ενεργειών μου είμαστε χαμένοι από χέρι ...Δυστυχώς η Πατρίδα χάνεται χάνεται και το Βιός μας γιατί αν δεν υπάρχει Βιός θα φύγουν και τα παιδιά μας ...μαζί με τα κόκαλα μας και τα κονίσματά μας
Βετεράνος