18.8.12

ΘΡΑΚΗ: δύο "εκρηκτικές" μειοψηφίες απειλούν τη περιοχή. Οι τεράστιες ευθύνες των κομμάτων


 Στη Θράκη δυο “εκρηκτικές” μειοψηφίες επιχειρούν χρόνια τώρα να τινάξουν τη περιοχή στον αέρα. Μέχρι στιγμής χάρη στη ψύχραιμη πλειοψηφία χριστιανών και μουσουλμάνων που βρίσκεται στη μέση των “έξαλλων” ,δεν τα ΄χουν καταφέρει. Ευτυχώς! Προσπαθούν όμως…φιλότιμα να ανάψουν το φιτίλι έχοντας ως αρωγούς και τους …εθνοπατέρες που εκλέχθηκαν στη περιοχή.


Θ’ αρχίσουμε απ΄ αυτούς τους τελευταίους τους οποίους έχουμε πλέον βαρεθεί -η οργή πια …στέρεψε- να τους βλέπουμε σε φωτογραφίες πλάϊ στο Τούρκο πρόξενο ,με ύφος και στάση σώματος -ας μη χρησιμοποιήσουμε βαριές εκφράσεις- υπέρμετρα φιλική. Το τι κάνει και πως λειτουργεί το προξενείο των Τούρκων στη περιοχή είναι γνωστό και στον πλέον άσχετο. Όπως και το γεγονός ότι θα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το τι επιδιώκει η Άγκυρα στη περιοχή επίσης είναι προφανές. Συνεπώς το να ποζάρουν συνεχώς σε …ανέμελες στιγμές βουλευτές Ελληνικών κομμάτων ,δίπλα στον πρόξενο αλλά και στους ψευτο-μουφτήδες ούτε τους ίδιους τιμά ούτε βέβαια τους προέδρους των Ελληνικών κομμάτων που για τα “ψηφουλάκια” δεν διστάζουν να βάλουν στα ψηφοδέλτιά τους αυτοαποκαλούμενους “Τούρκους”! 




Το ΄χουμε ξαναγράψει. Οι πρόεδροι των κομμάτων που δήθεν προασπίζουν και αγωνιούν για τα εθνικά συμφέροντα θα πρέπει να μαζέψουν αυτό το χάλι,αυτή τη ντροπή που κάθε μέρα προκαλεί το κοινό αίσθημα. Δεν υπάρχει ίχνος εθνικισμού ή πατριδοκαπηλείας σ΄ όλα αυτά. Είναι κοινή λογική.

Και μια και αναφερθήκαμε σε “εθνικισμούς” και “πατριδοκαπηλείες” να αναφερθούμε στην άλλη πλευρά. Αυτή των…Ελληναράδων, των “υπερπατριωτών” ,των “εθνικιστών” που πιστεύουν ανοήτως ότι παρενοχλώντας τη προσευχή μουσουλμάνων επιτελούν…εθνικό έργο. Στη πραγματικότητα παίζουν ξεκάθαρα το παιχνίδι του Τουρκικού προξενείου. Αυτό κάνουν και δυστυχώς πιστεύουμε ότι κάποιοι το κάνουν συνειδητά! Αυτός είναι ο προδοτικός στην ουσία ρόλος τους. Να κρατάνε ψηλά το θερμόμετρο της έντασης και να δίνουν δικαίωμα στο προξενείο που έχει…βαφτίσει κάθε μουσουλμάνο …Τούρκο να μιλά για δήθεν καταπίεση!

Αυτούς πρέπει να τους μαζέψει ο κ.Δένδιας και η ΕΛ.ΑΣ . 
onalert