10.8.12

Ήταν στην Υπατία ο Δράκος της Πάρου; Γιατί κρύβουν το προσωπό του ο Ρουπακιώτης και ο Εισαγγελέας Σύρου;



Από την στιγμή που συνεχίζεται το μυστήριο για το πρόσωπο του κτήνους που αποκρύπτεται με σκληρότατες εντολές προς τους εργαζομένους στα σώματα ασφαλείας (“μία φωτογραφία να διαρρεύσει, θα πάτε σπίτι σας”!), αλλά και με προπηλακισμούς και συλλήψεις φωτογράφων, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Έτσι τις τελευταίες ώρες στο Twitter υπάρχει μία φωτογραφία από τους συγκεντρωμένους στην Υπατία που πολλοί από αυτούς έχουν ήδη συλληφθεί μετά το τέλος της κατάληψης για εγκληματικές ενέργειες.
Αντιγράφουμε από το Κουρδιστό ΠορτοκάλιΑφού υπενθυμίσουμε αυτό: Είναι δυνατόν; Και άλλος μετανάστης της Υπατίας συνελήφθει για απόπειρα βιασμού και κάνει… απεργία πείνας (παλι) για να μην απελαθεί!!
Μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου θέλει τον Δράκο της Πάρου να πρωταγωνιστεί στα γεγονότα της Υπατίας.
Τη δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη εκφράζοντας παράλληλα τις απορίες μας για την ιδιαίτερη μεταχείριση από την Εισαγγελία της Σύρου. Του φόρεσαν κουκούλα και τον πήγαν στις φυλακές ανηλίκων παρά την κτηνώδη πράξη του κι αυτό παρότι δεν μπορεί να αποδείξει ότι είναι ανήλικος.
Ποιος αποφάσισε ότι είναι ανήλικος ο Πακιστανός; Έγινε ταυτοποίηση με τις Πακιστανικές Αρχές; Ποιος αποφάσισε ποιο είναι το πραγματικό του όνομα;
Ποιος αποφάσισε να του φορέσουν κουκούλα και γιατί;