4.8.12

Επιχείρηση..."Τρίχες κατσαρές" !!!


Με στόμφο ανακοινώθηκε η έναρξη της μεγάλης αστυνομικής επιχειρήσεως ..."ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ"!
 και μόνο από τον τίτλο-Κοτσάνα, καταλαβαίνει κανείς ότι επιχειρείται  μια τρύπα στο νερό!
Η όλη μεγαλοφυής επιχείρηση, αποσκοπεί-λέει- στην "απομάκρυνση των αλλοδαπών από την Πρωτεύουσα" και "την απώθηση από τη μεθοριακή γραμμή" του Έβρου!
 Δηλαδή, θα τους απομακρύνουν από την Αθήνα ( και θα πάνε στις γειτονικές πόλεις ) και θα τους απωθήσουν ( προς τα...μέσα και όχι προς τα έξω ) από τον Έβρο!

 Το πρόβλημα με τη λογική αυτή, εντοπίζεται στη μετακίνηση του προβλήματος σε γειτονικές πόλεις και όχι στην εξάλειψή του.


 Η λύση του προβλήματος πρέπει να  είναι  σχέδιο με ονομασία " ΚΑΙΑΔΑΣ" , με μαζικές συλλήψεις και μαζικές απελάσεις προς όλα τα σημεία του ορίζοντος,με ταυτόχρονη κατάργηση όλων των ηλιθίων και προδοτικών συμφωνιών που έχουν υπογράψει οι ανθελληνικές κυβερνήσεις που κατακρεούργησαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μετατρέποντάς την ( συν τοις άλλοις) και  σε χαβούζα της Ευρώπης για αλλοδαπά ανθρωποειδή!


 Ίσως οι εκφράσεις μας να είναι υπερβολικές, αλλά ένεκα της συμπεριφοράς των λαθρομεταναστών( και του αριθμού των) την αρχική συμπάθεια διεδέχθη η ανοχή.Την ανοχή διεδέχθη η υπομονή και την υπομονή διεδέχθη η σιχασιά, η αγανάκτηση η απέχθεια και η ακραία τοποθέτηση.
 Σήμερα υπάρχει μόνο μία λύση:
 Ή αυτοί ή εμείς.
 Και η θέση αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη.
EFENPRESS