6.8.12

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ



Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΥΚΑΛΗΣ

ΠΟΛΥΩΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

«ΟΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ»


Στις ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις της Σάμου, παραβρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Επρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, εκπροσωπώντας το Κίνημα και τον Πρόεδρό του Πάνο Καμμένο.


Με την ιδιότητα και του βουλευτή που εκπροσωπεί τη Σάμο στο Κοινονοβούλιο, ο Τέρενς Κουίκ μαζί με τους πολιτευτές Κώστα Χατζημιχάλη και Γιώργο Γαρυφάλλου, ακολούθησε χθες βράδυ Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 τη λιτάνευση της ιερής εικόνας του Σωτήρος στο Πυθαγόρειο και σήμερα Δευτέρα παρέστη στη Δοξολογία για την ιστορική και νικηφόρα ναυμαχία της Μικάλης, καταθέτοντας και στεφάνι στο ηρώο του Λυκούργου Λογοθέτη.

Μετά το τέλος των επίσημων εκδηλώσεων και πριν την αναχώρησή του από το νησί μας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πραγματοποίησε και εθιμοτυπική επίσκεψη στο φυλάκιο της Ψιλής Άμμου.

Κατά τη διάρκεια της 24ώρου παραμονής του στο νησί, ο Τέρενς Κουίκ είχε πολύωρη συνεργασία με τους πολιτευτές και συντονιστές του Κινήματος, καταγράφοντας όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός και τα οποία πρέπει να προωθήσει προς επίλυση είτε με κοινοβουλευτικές διαδικασίες είτε απ' ευθείας στα αρμόδια υπουργεία.

Μετά το τέλος της δοξολογίας ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ:

«Οι αγώνες που τιμούμε σήμερα είναι το παράδειγμα και σηματοδοτούν τους νέους αγώνες που κάνουμε τώρα για να απαλλαγούμε από τους κατακτητές του Μνημονίου. Και αυτούς που το υπηρετούν εδώ και εκείνους που μας το επιβάλλουν από το εξωτερικό σε συνεργασία με τους τοκογλύφους τραπεζίτες».