15.8.12

Σχολείο τρομοκρατών από την Αλ Κάϊντα με αλυσοδεμένα παιδιά!


Σχολείο τρομοκρατών από την Αλ Κάϊντα με αλυσοδεμένα παιδιά!ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ.
 Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η Αλ Κάιντα δημιουργεί σχολεία τρομοκρατών στα οποία περιορίζει μικρά παιδιά που έχει απαγάγει. Στην συνέχεια γράφει το δημοσίευμα τους κάνουν πλύση εγκεφάλου για μελλοντικές επίθεσεις σε δυτικές χώρες. 

Η σχολή κρατά τα μικρά παιδιά. όλα κάτω των 10 ετών, αλυσοδέμενα σε κρεβάτια ενώ τους διδάσκουν ακραίες εκδοχές του Ισλάμ. Το άρθρο ισχυρίζεται οτι διδάσκονται την διαδικασία των βομβιστικών επιθέσεων και οτι μετά απο μια τέτοια επίθεση αυτοκτονίας πάνε στον παράδεισο.



Η εφημερίδα αποκάλυψε τις εικόνες των φυλακισμένων παιδιών μετα απο επιδρομή της αστυνομίας σ'ενα σχολείο στο Μογκαντίσου. Τα μαθηματα πραγματοποιούνταν σ'ενα ισλαμικό οικοτροφείο και τα παιδιά διδάσκονταν απο ένα μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ-Σαμπάαμπ, μια ομάδα επηρεασμένη απο την Αλ-Κάιντα. Η επιδρομή της αστυνομίας οδήγησε σε 200 συλλήψεις. Συμφωνα με την εφημερίδα οι γονείς των παιδιών δεν ήξεραν οτι βρίσκονταν στο σχολείο.



Ο δημοσιογράφος υπευθυνος για το ρεπορτάζ και γνωστος συγγραφεας των βιβλίων Terror Base UK και Terror Tracker Νίλ Ντόυλ δήλωσε οτι η Αλ Σαμπάμπ έχει στραφεί στην δουλεία για την παραγωγή μιας νέας γενιάς παιδιών-στρατιωτών και βομβιστών αυτοκτονίας. Η Οργάνωση, σημείωσε ο Ντόυλ, ακολουθεί τα βήματα άλλων οργανώσεων όπως των Ταλιμπάν του Αφγανιστάν που συνηθίζουν να δηλητηριάζουν μαθήτριες και να σκοτωνουν καθηγητές.

Η αποκάλυψη του σχολείου έχει εγείρει έντονους φόβους ότι η Αλ Σαμπάαμπ έχουν θέσει ώς στόχο τους την Μεγάλη Βρετανία.

Η φήμη της Σομαλίας για διαφορες τρομοκρατικές οργανώσεις έχει αυξηθεί τόσο τα τελευταία χρόνια που φέτος οδηγησε σε μια διεθνή σύνοδο κορυφής.

ΠΗΓΗ/ΦΩΤΟ - DAILY MAIL/onalert