17.8.12

Καταρρέει η δήθεν ρατσιστική επίθεση κατά σεσημασμένου ιρακινού


Μαχαίρι

Αλλάζουν τα δεδομένα για το «ρατσιστικό» έγκλημα κατά του Ιρακινού, στην οδό Αναξαγόρα κι όλα δείχνουν πως όσοι βιάστηκαν να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν (και κάποιοι κρατικοί λειτουργοί βεβαίως θα πρέπει να παραιτηθούν όπως ο Δένδιας και ο Ρουπακιώτης). Ιδού το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» και τα συμπεράσματα δικά σας:    

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και πηγές από την Αστυνομία, ο θάνατος του Ιρακινού ο οποίος ήταν ληστής, κλέφτης και έμπορος ναρκωτικών και βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους ενώ κάθε 15 μέρες έπρεπε να δηλώνει το παρών στο ΑΤ της περιοχής του (!!!!!!) δεν μαχαιρώθηκε σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση αλλά φέρει τραύματα από πέτρα!!!!!


Τις αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών που χαρακτήριζαν ανοικτά την επίθεση ως «ρατσιστικού χαρακτήρα» ήρθαν πάντως να αποδυναμώσουν και  καταγγελίες που έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με επεισόδιο που προηγήθηκε της δολοφονίας. Το συγκεκριμένο σενάριο φέρει τον Ιρακινό μαζί με ένα ακόμη άτομο να επιτίθενται σε ζευγάρι τοξικομανών -έναν άνδρα και μία γυναίκα- που διέσχιζε την οδό Αναξαγόρα, λίγο πριν από τις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Στο επεισόδιο ο Ιρακινός φέρεται να προσπάθησε να αποσπάσει μία τσάντα που κρατούσε η κοπέλα, με αποτέλεσμα ο άνδρας που τη συνόδευε να αντιδράσει και να του επιτεθεί με μια μεγάλη πέτρα. Όπως προστίθεται στην καταγγελία, κατά τη συμπλοκή ο τοξικομανής προκάλεσε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι του 19χρονου Ιρακινού, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά έπεσε αναίσθητος στον αριθμό 17 της οδού Αναξαγόρα. Αμέσως περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε με ασθενοφόρο τον τραυματία στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Περίπου εννέα ώρες μετά το επεισόδιο, στις 13.15 της Κυριακής, ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του. 

Υπενθυμίζεται ότι στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έκανε λόγο για πέντε δράστες που επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσικλέτες ύστερα από μαρτυρικές καταθέσεις κάποιων περίεργων εκεί στα κοντινά γραφεία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ οπότε καταλαβαίνετε τώρα τι έγινε και γιατί θα πρέπει ο Δένδιας και ο Ρουπακιώτης να παραιτηθούν ΧΘΕΣ..... . 

 Στην εφημερίδα του Μπόμπολα, δημοσιεύθηκε αμέσως μετά το φόνο, ένα «ρεπορτάζ» που υπογράφει η Μαρία Ψαρρά (πρώην «φορέας του Ιού» της Ελευθεροτυπίας). Κρατείστε δύο σημεία απ’ αυτό το «ρεπορτάζ»:

1ον) «Εκεί εντόπισαν έναν Ιρακινό, στον οποίον επιτέθηκαν λυσσαλέα με μαχαίρι και με πέτρες». Δηλαδή, οι μοτοσυκλέτες κρατούσαν στα χέρια τους… πέτρες με τις οποίες χτύπησαν τον Ιρακινό! Είναι λογικό αυτό;  Μοτοσικλετιστές με πέτρες; χαχαχαχα  Μόνο πεζός θα μπορούσε να χτυπήσει κάποιον με πέτρα και σιγά μη κουβαλάει πέτρες μαζί του ένας μοτοσικλετιστής που θέλει έστω να επιτεθεί σε κάποιον! Ούτε σε κινηματογραφική ταινία δεν το’ χουμε δει αυτό!

2ον) «Το περιστατικό, λέει, επιβεβαιώνουν και μέλη του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ που διατηρεί γραφεία απέναντι ακριβώς από το τζαμί».Δηλαδή, οι «μαρτυρίες» περί μοτοσικλετιστών είναι των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που στις 4:30 τη νύχτα βρίσκονταν κανονικά στα γραφεία τους, είδαν το περιστατικό και κατέθεσαν κιόλας; Εδώ κάθε σχόλιο περιττεύει αλλά Δένδια και Ρουπακιώτη θα πρέπει να πάρετε άμεσα τον @@λον... για να μάθετε άλλη φορά να μην υποκαθιστάτε την Δικαιοσύνη και να μη παραπλανάτε την κοινή γνώμη με τέτοιο γελοίο και προκλητικό τρόπο ειδικά όταν ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν που τα αλλοδαπά Ορκς σφάζονται μεταξύ τους και με άλλα όρκς του υπόκοσμου!
http://www.thermopilai.org/content/katarreei-i-dithen-ratsistiki-epithesi-kata-sesimasmenoy-irakinoy