27.8.12

100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΥΣΣΙΔΑ SUPER MARKETS ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ο κ. Γαληνός με την κόρη του Μαρία

Από τις λίγες πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιχειρήσεις που έχουν απομείνει, η " ΕΥΒΟΙΑ ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ Α.Ε." με το διακριτικό τίτλο " GL Γαληνός Λαουτάρης" συνεχίζει τον αναπτυξιακό της αγώνα , αντιμέτωπη με τα πανίσχυρα ξένα Super-Markets, που έχουν εισβάλλει στην Ελληνική αγορά και απομυζούν τα τελευταία εναπομείναντα ευρώ των Ελλήνων.

  Η  100% Ελληνική αυτή επιχείρηση, με δεκάδες  καταστημάτων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, ξεκίνησε την ιστορική της πορεία προ εβδομήντα και πλέον ετών και χωρίς υπερβολές δίδαξε σε όλες τις άλλες, την εντιμότητα, την ειλικρίνεια και το εμπορικό ήθος. 
Η  αγάπη  τόσο προς τους πελάτες της όσο και προς τους εργαζόμενους σ αυτήν κατέστη παροιμιώδης και αμφίδρομη!

 Στο τιμόνι της (πλαισιωμένος από ένα εκλεκτό επιτελείο), κυβερνήτης, αδάμαστος από τις οικονομικές καταιγίδες, ακλόνητος και αμετακίνητος από τις ηθικές του αρχές,  με τεράστιο κοινωνικό έργο και κύρος, ο κ. Γαληνός Λαουτάρης, μια σεμνή και σπάνια προσωπικότητα που κυριαρχεί στις καρδιές των Ευβοέων.

 Μαζί του αγωνίζονται και οι τετρακόσιοι-περίπου-  υπάλληλοι της " ΕΥΒΟΙΑ ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ Α.Ε."  σε ένα κοινό αγώνα που πέραν των άλλων, έχει σαν σκοπό τη προώθηση όλων των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ και κατ' επέκτασιν την  ενίσχυση της οικονομίας της Ελλάδος, στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή περίοδο.

 Η EFENPRESS, τιμά τον αγώνα αυτό- όπως και κάθε παρόμοιο αγώνα - και θα τον στηρίξει με κάθε τρόπο.

EFENPRESS