2.10.11

EFENPRESS: Δεν το πιστεύουμε! Εάν αληθεύει πρέπει να πάει τουλάχιστον σπίτι του...

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ με την αλβανική σημαία στο μπράτσο! (; )

Άνω κάτω έχει κάνει το συνοριακό τμήμα που υπηρετεί αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Οι τρόποι του και η αλλόκοτη, πολύ συχνά συμπεριφορά του, έχουν στείλει προ πολλού στις καλένδες την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, όμως όλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Ο εν λόγω αξιωματικός- διοικητής του τμήματος, μετατέθηκε από την Αθήνα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, πριν από μερικούς μήνες.
Από την αρχή της παρουσίας του στην περιοχή και με κάθε ευκαιρία, επικαλείται την πολύ στενή σχέση που έχει με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Φυσικά είναι άγνωστο εάν η σχέση αυτή υφίσταται, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να μην την διαφημίζει, καθώς εκθέτει τον Αρχηγό.
Τα προβλήματα με τους υφιστάμενούς του είναι συνεχή και τα «κατορθώματά του» συζητιούνται πλέον ευρέως στους διαδρόμους του Αστυνομικού Μεγάρου.
Παρόλα αυτά, ούτε η τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ, ούτε οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αξιωματικών, ούτε και οι λαλίστατοι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Και αυτό δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα.
Εάν όλα αυτά δεν συνέβαιναν και αν ο εν λόγω αξιωματικός με τις ενέργειές του δεν θύμιζε σερίφη κακής κοπής, πιθανόν κανένας να μην ασχολούνταν με άλλες λεπτομέρειες σχετικές με τον εν λόγω αξιωματικό.
Όμως όλα αυτά υπάρχουν!
Κι υπάρχει και κάτι ακόμη.
Η Αλβανική σημαία που… κυματίζει στο μπράτσο του. Πρόκειται για το τατουάζ που επέλεξε να κάνει και μάλλον καμαρώνει καθώς το επιδεικνύει με κάθε τρόπο και το οποίο μεταξύ των άλλων απεικονίζει και την Αλβανική σημαία. Κι αυτό όταν σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη της ΕΛΑΣ για την πρόσληψη ειδικών φρουρών, η δερματοστιξία (όπως αποκαλείται επιστημονικά το τατουάζ) αποτελεί λόγο για να αποκλειστεί από τις εξετάσεις.
Πως τα εξηγεί όλα αυτά η ηγεσία της αστυνομίας; Και πως αφήνει να διαλύεται ένα τμήμα συνοριακής φύλαξης, που έχει επιδείξει σημαντικές επιτυχίες κατά το παρελθόν από τις ιδιοτροπίες ενός αξιωματικού;
Οποιαδήποτε απάντηση θα είχε πράγματι μεγάλο ενδιαφέρον, όπως θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τις απόψεις των Ενώσεων Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων.

όπως το είδαμε στο: deropoli.com