2.10.11

Απονομή πτυχίων στους νέους Αστυφύλακες

Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της Σχολής Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, η τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων στους νέους Αστυφύλακες.

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Γεώργιος Μπαλάγκας.


Στην τελετή χοροστάτησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, Αρχιμανδρίτης κ.κ. Κωνστάντιος.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Παύλος Δαμιανίδης, ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Γεώργιος Μανάνας, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης Ταξίαρχος Γεώργιος Πολυζωίδης, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Σύρρος και ο Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Αρχιπύραρχος Βασίλειος Παυλακάκης.

Παραβρέθηκαν ακόμα, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, τοπικών Αρχών και Φορέων, διδακτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, γονείς και συγγενείς των νέων Αστυφυλάκων, καθώς και πλήθος κόσμου.
zougla.gr