7.10.11

Σοσιαλιστές ή Σοσιαληστές;


Αυτοί είναι οι σοσιαλιστές… απίστευτοι!


Η κυβέρνηση από τη μια προχωρά σε απολύσεις και από την άλλη μεθοδεύει προσλήψεις!!! Απέλυσαν από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» ΑΕ, από τον Απρίλιο του ’10 έως σήμερα, 53 εργαζόμενους και προσλαμβάνουν τώρα 83! Και μάλιστα με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ.

• Έτσι εννοούν τον περιορισμό του σπάταλου κράτους;

• Δεν μπορούσαν να καλύψουν τα όποια κενά με μετατάξεις από το προσωπικό που βάζουν σε εφεδρεία;
• Έτσι εννοούν τη διαφάνεια;
• Μήπως είναι άλλη μια επιχείρηση τακτοποίησης «ημετέρων»;
Ο κ. Βενιζέλος, υπέγραψε, μαζί με… συναρμόδιους υπουργούς (αριθμ. Πρωτ. 35037/ΕΓΔΕΚΟ 1438/5.8.2011) απόφαση για 83 νέες προσλήψεις με συμβάσεις έργου στην «Κοινωνία της Πληροφορίας» Α.Ε!!!
Εγκρίνει, δηλαδή, την πρόσληψη σχεδόν διπλάσιου αριθμού στελεχών, σε σχέση με αυτούς που έδιωξαν. Αφού, πρόσφατα, διπλασίασε τους μετακλητούς που τον περιστοιχίζουν και αφού αποφάσισε μαζικές απολύσεις, σχεδιάζει τώρα νέες προσλήψεις.
Και μάλιστα εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ.

Να θυμίσουμε ότι:
- Η κυβέρνηση, κακοποιώντας το θεσμό της εργασιακής εφεδρείας, ετοιμάζει τη στιγμή αυτή μαζικές απολύσεις 30 χιλ. εργαζομένων στο Δημόσιο.
- Όπως, ήδη, αποκαλύψαμε (με βάση την έκθεση του ΑΣΕΠ) μόνο το 2010 η κυβέρνηση προχώρησε σε περίπου 30 χιλ. νέες προσλήψεις.
- Όπως αποδείξαμε χθες (με βάση σχετικές κυβερνητικές αποφάσεις) αμέσως μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό η κυβέρνηση αύξησε κατά 84 τις θέσεις των μετακλητών και δυο μήνες αργότερα τις αύξησε ακόμη περισσότερο.
- Όπως αποδεικνύεται τώρα, από τη μια απολύει και από την άλλη προσλαμβάνει διπλάσιους των απολυθέντων.
Γι αυτό τα πήραν στο κρανίο οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ σύντροφοι…

Επειδή το δούλεμα και το ψέκασμα πιάνει στους Έλληνες, δεν πάει να πει ότι και οι Ευρωπαίοι θα φάνε το ΜΕΓΚΑΧΟΡΤΟ…
http://filologos10.wordpress.com