8.10.11

Προς τους φίλους μας τους Ρώσους


Φίλοι μας,
Θέλουμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για τις μέχρι σήμερα  ενέργειες της "κυβέρνησης" των Αθηνών, με τις οποίες ακυρώθηκαν ή σκόπιμα παραμελήθηκαν ενυπόγραφες συμβάσεις και αποποιήθηκαν ευνοϊκές και ευεργετικές προς τη χώρα μας προτάσεις σας.

Νοιώθουμε την  ανάγκη να σας ζητήσουμε συγνώμη και για την απαράδεκτη απόφαση της ανωτέρω "κυβέρνησης" να συμμετάσχει ασκήσεων του ΝΑΤΟ στα Ρωσο-Λιθουανικά σύνορα.


 Ελαφρυντικά για την απόφαση αυτή δεν υπάρχουν και ο ενδεχόμενος ισχυρισμός ότι τελεί υπό -τουλάχιστον- κηδεμονία των κρατών του ΝΑΤΟ, δεν απαλλάσσει τους "κυβερνώντες" από τις τεράστιες ευθύνες τους.

 Αυτό που θέλουμε να κατανοήσετε, είναι ότι ο Ελληνικός Λαός, στη συντριπτική του πλειοψηφία είναι αντίθετος με όλα αυτά και προσβλέπει σε αδελφική συνεργασία με τη μεγάλη και ένδοξη Χώρα σας.

 Ελπίζουμε ότι σύντομα θα απαλλαγούμε από τη κυβέρνηση της απόλυτης μειοψηφίας που με  την αλλοπρόσαλλη ...πολιτική της καταστρέφει τη χώρα μας και απομακρύνει τους πραγματικούς μας φίλους.
Εν τω μεταξύ, παρακαλούμε να αγνοήσετε τις ενέργειες αυτές  καθ όσον αντιστρατεύονται  της θελήσεως του Ελληνικού λαού που, εν τη πράξει,  δεν εκφράζει η παρούσα "κυβέρνηση"


Με ειλικρινή αισθήματα φιλίας
EFENPRESS