10.10.11

Η Τουρκία στέλνει Ειδικές Δυνάμεις στη Μεσόγειο και ...το διαδίδει!

Η κυβέρνηση Ερντογάν συνεχίζει …να κάνει πόλεμο στην Ανατολική Μεσόγειο,χρησιμοποιώντας με μαεστρία είναι αλήθεια την δύναμη των ΜΜΕ.
Μετά από την αποστολή φρεγατών ,κορβετών,πυραυλακάτων και φυσικά του Πίρι Ρέϊς στ΄ ανοιχτά της Κύπρου,τώρα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Μπουγκιούν, γράφει για αποστολή Τούρκων κομάντο στην περιοχή!


Σύ,φωνα με το δημοσίευμα, οι τουρκικές ΕΔ έχουν στείλει σε φρεγάτες που πλέουν στη περιοχή ομάδες SAT και SAS,όπως γράφουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο τουρκικός στόλος ελέγχει 10 κρίσιμες περιοχές στην Ανατολική Μεσόγειο οι οποίες μάλιστα έχουν χωριστεί ανάλογα με τη σημασία τους σε “κόκκινες,κίτρινες και γαλάζιες”. Η θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Ισραήλ έχει φυσικά χαρακτηριστεί κόκκινη. Ίσως για να θυμούνται οι Τούρκοι ότι δεν πρέπει να πλησιάσουν!

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι υπάρχει ένα σχέδιο τριών επιπέδων σύμφωνα με τα οποία , τρεις φρεγάτες, ένα πλοίο επιμελητείας, τρία ελικόπτερα του Ναυτικού και μονάδες SAS και SAT, θα κάνουν εναλλάξ υπηρεσία στην ανατολική Μεσόγειο. Στα πλαίσια της απόφασης για το σχέδιο, στάλθηκε ήδη στην περιοχή η πρώτη ομάδα πλοίων, που θα υπηρετήσεις εκεί ως τις 15 Νοεμβρίου. Η δεύτερη ομάδα από τις 15 Νοεμβρίου ως τις 15 Μαίου 2012 και η τρίτη από τις 15 Μαίου ως τις 15 Αυγούστου 2012. Βάσει της απόφασης, η Τουρκία θα είναι διαρκώς παρούσα στις περιοχές των γεωτρήσεων.
onalert