5.10.11

Απόσυρση φυσικού μεταλλικού νερού με ανίχνευση βρωμικών ιόντων


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του ανωτέρω προϊόντος, ενώ παράλληλα, η εταιρεία, προχώρησε σε προληπτική ανάκληση...
Απόσυρση φυσικού μεταλλικού νερού με ανίχνευση βρωμικών ιόντων Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον επίσημο έλεγχο στα εμφιαλωμένα νερά για το έτος 2011, διαπίστωσε τη διακίνηση φυσικού μεταλλικού νερού, στο οποίο ανιχνεύτηκε υψηλή συγκέντρωση βρωμικών ιόντων.
Πρόκειται για φυσικό μεταλλικό νερό, με εμπορική επωνυμία «ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ» 1,5 lt, με αριθμό παρτίδας LOT 171201117:03 και ημερομηνία λήξης 20-6-12, το οποίο εμφιαλώνεται από την επιχείρηση «ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ Α.Ε. – EUROWATERLAND», Κρυστάλλη 20, Άρτα.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του ανωτέρω προϊόντος, ενώ παράλληλα, η εταιρεία, προχώρησε σε προληπτική ανάκληση / απόσυρση όλων των αριθμών παρτίδων του ανωτέρω παραχθέντος προϊόντος.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Γενικού Χημείου του Κράτους διενεργεί σχετικούς ελέγχους, εξετάζοντας ακόμη και το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης.
αλούνται οι καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το κάτωθι εικονιζόμενο προϊόν, ανεξαρτήτου παρτίδας, να μην το καταναλώσουν.
.otyposnews.gr