20.10.11

Ποιοι ...νεαροί;



Έχει καταντήσει αηδία πια, να αποκαλούνται από τα ΜΜΕ οι αληταράδες πληρωμένοι χαφιέδες ως...ΝΕΑΡΟΙ!
Ποιοι νεαροί;
 Σαφέστατα από τις εικόνες προκύπτει ότι οι κουκουλοφόροι τραμπούκοι είναι ηλικίας 20-35 ετών  με εξαίρεση ελαχίστων νεοτέρων...θαυμαστών τους και όλοι μαζί εκτελούν εντολές, όπως χθες και σήμερα που αποσκοπούσαν στη διάλυση της συγκεντρώσεως στο Σύνταγμα, βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου .

Συγκεκριμένα η εντολή που εκτελούσαν ήταν να επιτεθούν με μολότοφ και πέτρες εναντίον των Αστυνομικών δυνάμεων ώστε να δοθεί σ αυτούς η αφορμή επεμβάσεως , με δακρυγόνα εναντίον ΟΛΩΝ των συγκεντρωμένων και να διαλυθεί η συγκέντρωση.


Αυτό έγινε και σήμερα αλλά η "δουλειά" χάλασε από την αντίσταση του ΠΑΜΕ το οποίο σταμάτησε τους..."νεαρούς" οι οποίοι αφού έριξαν μολότοφ εναντίον του πλήθους και τραυμάτισαν δεκάδες από αυτούς προκαλώντας εμμέσως το θάνατο τραυματία (από μάρμαρο που έριξαν εναντίον του) από ανακοπή καρδιάς, υποχώρησαν μετά και από ...επέμβαση εκ των υστέρων των ΜΑΤ που τους "κατεδίωξαν" για λίγο ρίχνοντας κατ αυτών δακρυγόνα.
 Θα πρέπει να συλληφθούν είτε από την αστυνομία είτε από τους διαδηλωτές μερικοί από αυτούς τους...νεαρούς και να ανακριθούν να μας πουν σε ποια Υπηρεσία ανήκουν και από που πληρώνονται, έτσι ώστε να μάθουν όλοι ποιοι κρύβονται από πίσω.
EFENPRESS