2.10.11

Εντυπωσιακή ληστεία στο αεροδρόμιο " Ελευθέριος Βενιζέλος "




Με e-mail που εστάλη  από "εταιρεία " συντηρήσεως- μαϊμού- ενημερώθηκαν οι υπάλληλοι της του υποκαταστήματος της τραπέζης ALPHA BANK , που βρίσκεται στο χώρο του αεροδρομίου "Ελ.Βενιζέλος" ότι θα σταλεί υπάλληλος της εταιρείας, προκειμένου να κάνει ορισμένες μετρήσεις προκειμένου να επακολουθήσει συντήρηση-ανακαίνιση του χώρου, δίνοντας τόσο το όνομα του "υπαλλήλου" όσο και την περιγραφή της στολής-φόρμας που θα φορά.
  Πράγματι, λίγο πριν της 5 μμ, παρουσιάσθηκε ο "υπάλληλος" και βάσει του e-mail του επετράπη να εισέλθει στους εσωτερικούς χώρους της Τραπέζης. Αρχικά με ένα μέτρο έκανε κάποιες μετρήσεις και στη συνέχεια ζήτησε να εισέλθει στο χώρο του χρηματοκιβωτίου για να συνεχίσει, όπως και έγινε.
  Μόλις όμως βρέθηκε εκεί, έβγαλε πιστόλι που είχε μαζί του, έδεσε τους τρεις υπαλλήλους που ήσαν εκεί, τους υποχρέωσε να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και αφού πήρε 1.000.000 ευρώ -περίπου- βγήκε σαν κύριος, χαιρέτησε τους υπόλοιπους υπαλλήλους-που δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα και με την ησυχία του, πήρε ένα ταξί και απήλθεν...ανεπιστρεπτί!
 Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε όταν οι τρεις υπάλληλοι κατάφεραν να λυθούν μόνοι τους και να ενημερώσουν σχετικά...

EFENPRESS Police reporter

 



\