14.10.11

Φασόλια...Πεκίνου τρώνε οι στρατιώτες! (;)


Ελληνικές ΕΔ made in China!




Τα στοιχεία είναι απίστευτα,αλλά σας βεβαιώνουμε απολύτως σωστά! Προέρχονται από πολύ προσεκτική έρευνα και αποκαλύπτουν ότι οι Ελληνικές ΕΔ είναι …made in China!!!

Και δεν αναφερόμαστε σε …οπλικά συστήματα. Μόνο τέτοια δεν έχουμε -ακόμη ίσως- από το Πεκίνο. Έχουμε όμως όλα τ΄ άλλα! Ακόμη και φασόλια με τα οποία τρέφονται οι στρατιώτες μας!!!

Η …παγκοσμοιοποίηση εξαφάνισε τα ελληνικά φασόλια;



Το άνοιγμα των αγορών φέρνει φασόλια από την Κίνα στις καραβάνες των στρατευμένων. Οι προμήθειες του ελληνικού στρατού σε φασόλια από την Κίνα αγγίζουν τους 73 τόνους, ποσότητα που αφορά στην τελευταία σύμβαση που σύναψε τον περασμένο Μάιο!

Η έρευνα του On Alert στις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί κατά την τελευταία διετία δείχνει ότι εκτός από το συσσίτιο, από την Κίνα προέρχεται και ένα μεγάλο μέρος του στρατιωτικού ιματισμού. 

Χιλιάδες πουκάμισα, στολές εργασίας και επενδύτες, όπως ονομάζονται τα παλτά στο στρατό, μέχρι και 69 χιλιόμετρα υφάσματος!

Αλλα 50 χιλιόμετρα δέρματος εισήχθησαν από την Ινδία, ενώ ακόμη και τα πηλίκια είναι εισαγόμενα από διάφορες χώρες, χωρίς να δίνονται διευκρινήσεις από ποιες στους συνοπτικούς συγκεντρωτικούς καταλόγους του υπουργείου Ανάπτυξης.
Μικρότερης τάξης μεγέθους προμήθειες έγιναν και από την αεροπορία σε πουκάμισα και στολές από την Κίνα και άλλες χώρες. 

Αρκεί μια ματιά στους πίνακες που δημοσιεύουμε.
Κατά τα λοιπά, η κυβέρνηση επιχαίρει για την μεγάλη αύξηση των ελληνικών εξαγωγών.





Κατά τ΄ άλλα ,είναι γεγονός ότι οι κυβερνήσεις μας στηρίζουν ...τα ελληνικά προϊόντα!

onalert