11.10.11

ΤΟΥΡΚΙA: Αφού δεν μπορούν να σκοτώσουν τους ζωντανούς, σκοτώνουν τους ...πεθαμένους!!!


Για τέταρτη φορά βομβαρδίστηκε το νεκροταφείο των ανταρτών στο Ζαπ
Για 4η φορά από τις 17 Αυγούστου έγινε στόχος των επιθέσεων του τουρκικού κράτους και βομβαρδίστηκε από αεροπλάνα το νεκροταφείο των ανταρτών στο Ζαπ. Οι αντάρτες λένε πως αυτού του είδους οι επιθέσεις έχουν σαν στόχο την ψυχολογία και δηλώνουν πως ¨οι επιθέσεις αυτές αυξάνουν ακόμη περισσότερο την οργή μας έναντι του τουρκικού κράτους¨.

Το επονομαζόμενο ¨μνημείο των ηρώων¨ από τις 17 Αυγούστου και μετά για 4η φορά βομβαρδίστηκε από τα τουρκικά μαχητικά αεροπλάνα. Το τουρκικό κράτος που στοχεύει σε πολίτες και χρησιμοποιεί όπλα που αποτελούνε παράβαση της συνθήκης της Γενεύης, δεν διστάζει να βομβαρδίζει και νεκροταφεία.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΧΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ
Κατά τις επιθέσεις καταστράφηκαν ταφόπλακες, τάφοι και οι γύρω τοίχοι. Η αύξηση των επιθέσεων αυτών στην περίοδο της αυτοαποκαλούμενης μουσουλμανικής κυβέρνησης του ΑΚΠ, καθιστά το ΑΚΠ ως μια ¨κυβέρνηση που βομβαρδίζει νεκροταφεία¨. Μια κυβέρνηση που δεν σέβεται ούτε καν τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο για την ελευθερία των Κούρδων, άραγε τι είδους ειρηνική λύση μπορεί να βρει ;