20.10.11

Κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούν και σήμερα τα συνδικάτα μετά τις χθεσινές ογκώδεις εκδηλώσεις και πορείες στο κέντρο της Αθήνας, εν όψει της σημερινής ονομαστικής ψηφοφορίας επί των άρθρων του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.
Κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ δίνουν για σήμερα ραντεβού στις 11:00 π.μ. στο Σύνταγμα, ενώ το ΠΑΜΕ σχεδιάζει περικύκλωση της Βουλής.


Τις χθεσινές συγκεντρώσεις αμαύρωσαν επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ ομάδων νεαρών και δυνάμεων της αστυνομίας, με οδομαχίες, μολότοφ, πετροπόλεμο και δακρυγόνα στο Σύνταγμα.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς
Στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν και σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 09.00 έως τις 21.00, ενώ από τις 8.00 έως τη λήψη της βάρδιας θα κινηθεί το Τραμ. Οι συρμοί του ΗΣΑΠ και του Μετρό θα εκτελούν δρομολόγια από τις 9.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Το τμήμα Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο του Μετρό θα παραμείνει κλειστό καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, οι συρμοί θα διέρχονται και σήμερα από τους σταθμούς Σύνταγμα και Ευαγγελισμός χωρίς να επιβιβάζουν - αποβιβάζουν επιβάτες, μετά από εντολή της Αστυνομίας.

Ακινητοποιημένοι όλη την ημέρα θα μείνουν οι συρμοί του προαστιακού και του ΟΣΕ ενώ χειρόφρενο τραβούν και για δεύτερη ημέρα οι οδηγοί ταξί.
ethnos