28.10.11

Η Λ.ΕΦ.ΕΔ " ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ"!

ΛΕΦΕΔ
Μετά την αποχώρηση του προέδρου της Δημοκρατίας από την παρέλαση, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ( Λ.ΕΦ.ΕΔ ) της Θεσσαλονίκης ηγήθηκε της παρελάσεως, παρελαύνουσα σε άψογο σχηματισμό, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του πλήθους των συγκεντρωμένων οι οποίοι αμέσως άνοιξαν το δρόμο και χειροκροτούσαν τους παρελαύνοντες άνδρες της Λ.ΕΦ.ΕΔ.
 Η παρέλαση της ΛΕΦΕΔ ήταν τόσο άψογη που ο εκφωνητής της τηλεοράσεως, μετέδιδε ότι τώρα παρελαύνουν τα "στρατευμένα νιάτα της Ελλάδος" και ότι άρχισε κανονικά η Στρατιωτική παρέλαση!


 Η EFENPRESS Θεωρεί υποχρέωσή της να εκφράσει το θαυμασμό και τα συγχαρητήριά της  για το άψογο της παρελάσεως της ΛΕΦΕΔ καθώς και για την απόφασή της να παρελάσει, δίνοντας έτσι το σύνθημα και στα άλλα τμήματα να τη μιμηθούν, με αποτέλεσμα να γίνει η παρέλαση με τεράστιο διεθνές πολιτικό όφελος για την εικόνα της Ελλάδος.
   Η διεξαγωγή της παρελάσεως έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι οι πολιτικοί της αλλά ο λαός της του οποίου η θέληση δεν εκφράζεται πλέον από τους πολιτικούς...
EFENPRESS