18.10.11

Η τρόϊκα ήδη κυβερνά!Ιταλός εκπρόσωπός της στο ΥΕΘΑ

Το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters ,σύμφωνα με το οποίο θα αφαιρεθούν αρμοδιότητες από την ελληνική κυβέρνηση και θα δοθούν σε ομάδα δράσης υπό τον
Horst Reichenbach,μπορεί να σοκάρει,αλλά επί της ουσίας έχει ήδη αρχίσει να τίθεται σε εφαρμογή,υπό την ανοχή της κυβέρνησης!

Δεν είναι αλήθεια ότι στο ΥΕΘΑ για παράδειγμα, όλα τα οικονομικά θέματα και πιθανόν σε λίγο όχι μόνο αυτά τίθενται υπ΄ όψιν στελέχους τεχνοκράτη της τρόϊκας ,ιταλικής καταγωγής;


Το οποίο στέλεχος μάλιστα έχει κάνει σημαντικές παρατηρήσεις για τους προϋπολογισμούς του υπουργείου, τους οποίους είχε παραουσιάσει ο Ε.Βενιζέλος και ακολουθεί ο Π.Μπεγλίτης.

Συνεπώς αυτά που διαρρέουν ευρωπαϊκές πηγές στο Reuters έχουν αρχίσει εν μέρει να εφαρμόζονται.

Τι λέει το Reuters
'' Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου.Εάν είχαμε ενδείξεις υπεύθυνης διαχείρισης όπως συνέβη στην Ιρλανδία, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αυτό όμως, λείπει στην Ελλάδα.Είναι σαφής η στήριξη για μεγαλύτερη εποπτεία στην Ελλάδα.Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό’’,φέρεται να έχει δηλώσει κορυφαία πηγή στι Reuters!

Πως σχεδιάζουν να μας καταλάβουν

Η πρόταση που έχει ως τώρα προκριθεί, και δημοσιεύεται στο Euro2day, είναι να ενισχυθεί με εκατοντάδες ξενόφερτους τεχνοκράτες η ομάδα δράσης της Κομισιόν που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Μεταξύ των σεναρίων είναι και η δημιουργία ενός μόνιμου σώματος που θα εδρεύει στην Αθήνα και θα συνεχίζει τη δουλειά της τρόικας.
onalert