27.10.11

Ε Π Ι Κ Α Ι Ρ Ο Τ Η Τ Α


Να (αυτο)διαγραφούν απ’ τη Λέσχη!




Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Του Θανάση Νικολαΐδη
ΣΤΗΝ  ίδια Λέσχη (Μπίλντερμπεργκ), στην ίδια ρότα. Από  εκείνες που προδιαγράφουν  τύχες λαών, του  εξής…ελληνικού λαού. Σε μια γωνιά της  γης, επιμελώς αδιάφορη για τους απανταχού  ανθέλληνες με το προσωπείο του φιλέλληνα που τρυπώνουν στη γης μας, για διέξοδο στη γαλάζια Μεσόγειο.
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  και Σαμαράς σε δρόμους χωριστούς, αλλά με κοινό σκοπό. Γιώργος και Αντώνης  μονάχοι και είναι  τόσο ενωμένοι και  ορκισμένοι για ενιαία δράση. Με οδηγίες  σε φακέλους χωριστούς, αλλά γραμμένους απ’ το ίδιο χέρι.
Ο ένας σήμερα, ο άλλος αύριο κι έχει ο Θεός. Με τον κοσμάκη να τους θεωρεί ορκισμένους εχθρούς της πολιτικής και των θεαματικών «εχθροπραξιών». Κι αν κάποτε τρώγονταν «γνήσια» στο κοινοβούλιο, τώρα το κάνουν για τα μάτια. Δρομολογημένοι οι «αντίπαλοι»  σε ρόλους ξεχωριστούς που ισοδυναμούν με έναν ρόλο και με τα προφίλ εντέχνως διαφορετικά. Για τα μάτια, όσο το κλίμα σηκώνει και η ταχυδακτυλουργία περνάει.
ΑΝ  η…μαγκιά του έλληνα το ήθελε, θα το απαιτούσε. Αν το’ χε πάρει μυρουδιά πως οι «θαμώνες» της Λέσχης ξαμολήθηκαν με κοινό σκοπό σε δρόμους διαφορετικούς μη δώσουν στόχο, θα τους είχαν απορρίψει από…γεννησιμιού τους. Δεν θέλουμε πειστήρια, ένα είναι το πειστήριο, γερό και δυνατό. Μια η στάση και η συμπεριφορά τους που θα διαλύσει τις υποψίες και θα τους αποκαταστήσει στα μάτια μας ως ανεξάρτητους πολιτικούς και αδέσμευτους σε «ευρωπαϊκούς» κανόνες, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης. Να διαγραφούν απ’ τον κατάλογο της Λέσχης! Να μείνουν μονάχοι και ανεξάρτητοι, να κόψουν τους δεσμούς με εκείνους (της Λέσχης) που επιμένουν, να διαχωρίσουν τη θέση τους, να «αποτάξουν τον Σατανά».
Η πολιτική συνιστά  αναίμακτο πόλεμο και ο πόλεμος  δεν έχει πατρίδα. Ξεσπάει όπου «δει»  και όποτε «αποδίδει», με τους πολιτικούς να μεταφέρουν βόμβες, όταν δεν χρειάζεται να τις «σπείρουν» οι παγκόσμιοι…αμυντικοί σχηματισμοί τύπου ΝΑΤΟ και οι στρατηγικές του ΟΗΕ που αποπνέουν σκοπιμότητες και αμερικανίλα.
ΔΕΝ το’ χουμε σκοπό  να συνεχίσουμε με…υπαλλήλους  της Λέσχης σε διατεταγμένη υπηρεσία. Δεν συνεχίζουμε το (σικέ) παιχνίδι με τη σημαδεμένη τράπουλα, την πορεία σε προκατασκευασμένες ράγες.
Υ.Γ. Η κα Διαμαντοπούλου της Παιδείας και  της…Λέσχης περιμένει  υπομονετικά στην εφεδρεία, αν κάτι στραβώσει  με τους πρωτοκλασάτους πρωταγωνιστές.