25.10.11

Αυξάνεται σταθερά το έγκλημα – Νέες επιθέσεις από αλλοδαπούς


ImageΜερικά πράγματα τελικά όπως η εγκληματικότητα των αλλοδαπών δεν αλλάζουν όσο και αν έχει χυθεί αίμα, όσο και αν πρόσφατα υπήρξε γενική  λαϊκή κατακραυγή που οδήγησε ακόμα και σε ακραίες συμπεριφορές κατά αλλοδαπών από Έλληνες αγανακτισμένους πολίτες.
Σήμερα το πρωί έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας ένα περιστατικό που θύμιζε πολύ με αυτό που συνέβη πριν από αρκετούς μήνες στην περιοχή του Αρχαιολογικού Μουσείου. Φυσικά αναφερόμαστε στην κτηνώδη δολοφονία του Καντάρη από τρείς αλλοδαπούς, μία δολοφονία που είχε συγκλονίσει όλους του Έλληνες πολίτες και είχε προκαλέσει κύματα οργής.

Σήμερα στις οκτώ το πρωί δυο νεαροί αλλοδαποί, επιτέθηκαν με μανία σε  αστυνομικό ο οποίος μόλις είχε φτάσει στο πάρκινγκ όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Οι νεαροί «φιλοξενούμενοι» μας τραυμάτισαν στον λαιμό (για άλλη μία φορά ο στόχος ήταν ο λαιμός) τον αστυνομικό με μαχαίρι.
Ο αστυνομικός αν και εκτός υπηρεσίες είχε μαζί του το υπηρεσιακό όπλο. Το έβγαλε και πυροβόλησε τον έναν από τους δύο στο πόδι με τον δεύτερο αλλοδαπό να τρέπεται σε φυγή. Ο ίδιος ο αστυνομικός κάλεσε τους συναδέλφους του αλλά και ασθενοφόρο για εκείνον αλλά και για τον 17χρονο Αλγερινό (αν και ήταν δηλωμένος ως Παλαιστίνιος) όπως αποδείχθηκε ληστή που είχε τραυματίσει στο πόδι.
Ο νεαρός Αλγερινός (ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ζητήσει και άσυλο) νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και αποχώρησε απ' το νοσοκομείο μετά τις πρώτες βοήθειες.
Όπως φαίνεται αυτή την φορά ένας συμπολίτης μας κατάφερε να γλιτώσει από του χάρου τα δόντια γιατί έτυχε να είναι αστυνομικός και να οπλοφορεί. Δυστυχώς αυτή την δυνατότητα δεν την έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, ενώ όπως αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά η ανθρώπινη ζωή για τους αλλοδαπούς δράστες δεν έχει καμία αξία αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι δύο αλλοδαποί στόχευσαν τον λαιμό του θύματος για να τον ακινητοποιήσουν και να τον ληστέψουν.
Σε άλλο περιστατικό δυο αλλοδαποί ένοπλοι μπήκαν από το παράθυρο μιας μονοκατοικίας στο Κρυονέρι.
Οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Κυριακής και για να βρεθούν στο σαλόνι του σπιτιού απειλώντας το άτυχο ζευγάρι με μια καραμπίνα.
Οι άτυχοι ένοικοι χωρίς να έχουν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης παρέδωσαν χρήματα και ό,τι είχε αξία στους δράστες και στη συνέχεια τους παρακολούθησαν να φεύγουν.
Η πολιτεία όμως λίγο δείχνει να την απασχολεί η συγκεκριμένη κατάσταση. Δείχνοντας ένα απίστευτο σαδισμό, σαν να πρόκειται για κάποιου ειδικού τύπου τιμωρία έναντι των Ελλήνων το μόνο που πράττει είναι να εισάγει νομοσχέδια για την εχθροπάθεια την  εγωπάθεια και την δισκοπάθεια.
Η καταπολέμηση της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης είναι εκτός της ατζέντας της. Όσο για τον φράκτη του υπ.ΠΡΟΠΟ  να επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά πως δεν πρόκειται να γίνει, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr