13.10.11

Άνοδος θερμοκρασίας με τοπικές βροχές

Ζεστός αναμένεται να είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ωστόσο θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια της χώρας, σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 μέχρι 26 βαθμούς Κελσίου.


Αρχικά αίθριος θα είναι καιρός στην Θεσσαλονίκη, ενώ περιμένουμε βαθμιαία νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, από το απόγευμα νοτιοανατολικοί τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 μέχρι 22 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι καιρός στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 μέχρι 28 βαθμούς κελσίου. Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες, προβλέπονται στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 μέχρι 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 μέχρι 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 μέχρι 24 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στα βόρεια από το βράδυ νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 μέχρι 24 βαθμούς Κελσίου.
newsbomb