5.10.11

Τι είπε στη Βουλή για τους απόστρατους κάτω των 55 ο ΥΕΘΑ.Βίντεο.


Μύλος με τις περικοπές κατά 40% για τους απόστρατους κάτω των 55 ετών.Ο ΥΕΘΑ απαντώντας στον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριο Ροντούλη υποστήριξε ότι όλες οι περιπτώσεις καλύπτονται.
Τι ακριβώς ειπώθηκε και πως μπορεί να ερμηνευθεί μπορείτε να το διαβάσετε αλλα και να το δείτε σε βίντεο:

Από τα πρακτικά της Βουλής…..
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: Δεν χρειάζεται να ασκήσετε βία, γιατί είπατε ότι «τέτοιου είδους φαινόμενα είμαι αποφασισμένος να τα πατάξω και ακόμα και με βία να ζητήσω να αποχωρήσουν από τους χώρους του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης». Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό. Χρειάζεται να κάνετε κάτι απλούστερο. Μία δήλωσή σας τώρα που θα απαντά στην ερώτηση που σας έθεσα να είστε βέβαιος ότι θα επιλύσει και το ζήτημα, γιατί ο κώδικας στρατιωτικών συντάξεων, κύριε Υπουργέ, η πολιτεία δηλαδή έδινε στους ανθρώπους αυτούς το δικαίωμα της συνταξιοδότησης, χωρίς τότε κανείς να τους λέει ότι θα σας επιβληθούν αυτές οι περικοπές.
Είμαι, λοιπόν, βέβαιος, ότι αν τώρα εδώ μέσα στη Βουλή γίνει μια τέτοια δική σας δήλωση δεν θα χρειαστεί ούτε βία ούτε τραμπουκισμός, ούτε οτιδήποτε. Το θέμα θα λήξει εν τη γενέσει του.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ 
Κύριε Ροντούλη, έρχομαι στο θέμα αυτό. Παραβιάζετε ανοικτές θύρες, γιατί αν προσέξετε τη δήλωση που έκανα, θα δείτε ότι καλύπτονται όλες αυτές οι περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας περίπτωσης την οποία θίξατε.
Είναι μία δήλωση που έγινε εγκαίρως, εδώ και περίπου μία εβδομάδα, για να καθησυχάσει ορισμένους τεχνηέντως αναστατωμένους κύκλους αποστράτων.
Μέσα από τη συνεργασία με τον Υπουργό Οικονομικών, δώσαμε απάντηση σ’ αυτά τα ζητήματα, όπως δίνουμε καθημερινά απαντήσεις στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, στα προβλήματα των στρατευμένων, των ένστολων, των ενεργών στελεχών, αλλά και των αποστράτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



onalert