8.10.11

Στη φάκα άλλοι 2 για τη ληστεία στο «Ελ. Βενιζέλος»


ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ
Ακόμη δύο άτομα προσήχθησαν σήμερα από την Ασφάλεια Αττικής για τη μεγάλη ληστεία στο υποκατάστημα της ALPHA BANK στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", την περασμένη Κυριακή.
Στη φάκα άλλοι 2 για τη ληστεία στο «Ελ. Βενιζέλος»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας είναι 25 ετών, υπάλληλος του υποκαταστήματος και γιος ενός από τους υπεύθυνους ασφαλείας της τράπεζας φέρεται δε να είναι εκείνος που έδωσε τις πληροφορίες στους ληστές για το χώρο καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονταν για να αφαιρέσουν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, ενώ προσποιήθηκε ότι ήταν και αυτός όμηρος, όταν εισέβαλε ο ληστής.
Ο δεύτερος προσαχθείς είναι "μπράβος" της νύχτας και ιδιοκτήτης μπαρ, στο οποίο γνώρισε τον 25χρονο υπάλληλο της τράπεζας.

Συνολικά οι κρατούμενοι για την υπόθεση είναι πέντε αφού χτες συνελήφθησαν ένα ζευγάρι και ένας Αλβανός υπήκοος, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ο αυτουργός της ληστείας.
Στην κατοχή των δύο νέων προσαχθέντων βρέθηκαν 293.880 ευρώ και ένα πιστόλι REPLICA.
Στο σπίτι του Αλβανού στα Εξάρχεια και των άλλων δύο που προσήχθησαν χθες, βρέθηκαν: 739.530 ευρώ, 8.990 λίρες Αγγλίας, 31.000 δολάρια ΗΠΑ, δύο πιστόλια, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής, 802 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλεξίσφαιρο γιλέκο, 50 δεσμοταινίες τράπεζας, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
ethnos