26.2.11

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : " ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ" με ...EXTRA SERVICE !




Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, Αρχαιοκαπηλίας και Ηθών της ΔΑΘ, έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της 25-02-2011, σε «Ινστιτούτου Αισθητικής» του κέντρου, δύο ημεδαπές, ηλικίας 35 και 40 ετών. 
Σε βάρος  τους σχηματίζεται δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες της «Μαστροπείας», παράβασης του Νόμου σχετικά «με τη λειτουργία Ινστιτούτου Αισθητικής και απασχόληση προσωπικού χωρίς βιβλιάριο υγείας» και παράβασης του Νόμου περί «εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων». ....


Ειδικότερα, τα επ΄αμοιβή ερωτικά ραντεβού  κανόνιζε η 35χρονη ιδιοκτήτρια της  επιχείρησης, μέσω αριθμού κινητού  τηλεφώνου, ο οποίος ήταν δημοσιευμένος σε στήλη αγγελιών εφημερίδας. Η ίδια γυναίκα, με σκοπό το κέρδος, προήγαγε στην πορνεία τη 40χρονη υπάλληλό της και διευκόλυνε την ερωτική δραστηριότητα, παραχωρώντας κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την έκδοση της. 
Από την πλευρά της, η υπάλληλος παρείχε ερωτικές υπηρεσίες, σε επιλεγμένους πελάτες του «Ινστιτούτου», χωρίς να υποβάλλεται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να διαθέτει τη σχετική άδεια.  
Σημειώνεται ότι επίσης, ο συγκεκριμένος «επαγγελματικός χώρος μασάζ», λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.