22.2.11

EFENPRΕSS: ΟΙ...ΜΩΡΟΤΑΤΟΙ των μωροτέρων ( ανάλογα με την κλίμακα εκπαίδευσης...)


Αλληλεγγύη στους μετανάστες απεργούς πείνας από πανεπιστημιακούς


  Πατήστε για μεγέθυνση
Την αλληλεγγύη τους στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας, που διανύουν την 29η μέρα απεργίας πείνας εξέφρασαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο κτίριο «Υπατία» πανεπιστημιακοί από σχολές όλης της χώρας, επισημαίνοντας ότι «είναι πρόβλημα όλων μας η μαύρη ανασφάλιστη εργασία και ο αγώνας των 300 μεταναστών εργατών αποτελεί παράδειγμα σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα για κοινωνικές εξεγέρσεις».

Από τους απεργούς πείνας μοιράστηκε ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζεται ότι διεκδικούν «την αποσύνδεση των αδειών παραμονής από τα ένσημα, την επαναφορά σε καθεστώς νομιμότητας όλων όσοι έχασαν τις άδειές τους για αυτό το λόγο, τη δικαίωση όλων όσοι πήραν απόρριψη το 2005, αφού έγινε δεκτή η κατάθεση φακέλου και υποχρεώθηκαν να ...καταβάλουν χιλιάδες ευρώ ο καθένας, τη θέσπιση μίας μόνιμης και ανοιχτής διαδικασίας πλήρους νομιμοποίησης, που θα εξετάζει σε διαρκή βάση τα αιτήματα».

Από την πλευρά της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης ο Πέτρος Γιώτης επεσήμανε ότι «αυτό που προέχει για να σταματήσει η απεργία πείνας είναι μία απλή κυβερνητική απόφαση με την οποία θα χορηγείται άδεια παραμονής στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ- REAL.GR
____________________________________________________________________
Οι ...τριτοβάθμιοι μωροί , να τους φιλοξενήσουν εις τας οικίας των . Αρκετά, με τας ευηθείς δηλώσεις των. Δεν  ηρωτήθησαν διά  την  επί παντός επι-στητού...γνώμην  των!
EFENPRESS