10.2.11

ΓΑΔΑ: Διοικητική εξέταση σε βάρος αστυνομικού - Σχόλιο της EFENPRESS


Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από την ΓΑΔΑ σε βάρος αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, επειδή, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ «ανέγραφε στο υπηρεσιακό του κράνος σύμβολα, που είναι ασυμβίβαστα προς την ιδιότητα του αστυνομικού συμπεριφορά».

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, ο αστυνομικός κατελήφθη να έχει αναγράψει στο κράνος του τα σύμβολα των ΕΣ-ΕΣ, γεγονός που αποτυπώθηκε σε φωτογραφία του ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας....


Από την πλευρά του ο αστυνομικός, υποστηρίζει ότι τα δύο S στο κράνος του, αφορούν στα αρχικά του ονόματος και του επωνύμου του, που αρχίζουν από Σ.
real.gr
___________________________________________________________________________________
Το σχόλιό μας.
-Έπρεπε να το "δει" ο δημοσιογραφικός φακός το SS ; Κανείς άλλος δεν το είδε; Ούτε οι συνάδελφοί του, ούτε οι προϊστάμενοί του;
-Δικαιολογείται ότι το όνομά του και το επώνυμό του αρχίζει από Σ.
 * Πρώτον, δεν επιτρέπεται να γράψει οτιδήποτε πάνω στο κράνος.
 * Δεύτερον το Ελληνικό γραμμα είναι Σ και όχι S και μάλιστα διαμορφωμένο σαν των SS.(Αν το   όνομά του άρχιζε από Χ θα έβαζε...αγκυλωτό σταυρό; )
 * Τρίτον, αν νοιώθει σαν SS, χρειάζεται ψυχίατρο και απόταξη. 
 * Αν-που είναι και το πιθανότερο- το έγραψε για..."πλάκα" χρειάζεται μερικούς μήνες αργία και  ανάλογη μετάθεση.
  -Δεν μπορεί ο κάθε ανόητος να εκθέτει το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ που είναι διάδοχο της Χωροφυλακής η οποία πολέμησε τους κατακτητές με εκατόμβες πεσόντων υπέρ της Πατρίδος.
EFENPRESS