8.2.11

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ...


Τα «φέσια» του Άρη στο Λονδίνο

Απίστευτες καταγγελίες – αποκαλύψεις για τις νύχτες του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο Λονδίνο, όταν ήταν υπουργός Τουρισμού και της ομάδας 12 συνεργατών του - δημοσιογράφων έκανε εγγράφως στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Δημήτρης Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος είχε αναλάβει τη μετακίνηση της ομάδας Σπηλιωτόπουλου στην αγγλική πρωτεύουσα.
Τα ταξίδια της παρέας του Άρη έγιναν στο Λονδίνο από 24 έως 28 Οκτώβρη και 7 έως 13 Νοέμβρη 2008......

Σύμφωνα με καταγγελία, του κ. Χατζηθεοδωρίδη στον Κώστα Χαρδαβέλλα, το γραφείο του διέθεσε 4 πολυτελή αυτοκίνητα Mercedes για τις μετακινήσεις του υπουργού και της ομάδας του και όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος στην έγγραφη καταγγελία του: «Κάθε βράδυ ξενύχταγαν σε πολυτελή μπαρ και τους περιμέναμε μέχρι 4 το πρωί για να τους επιστρέψουμε στα πολυτελή ξενοδοχεία που διέμεναν».
Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι η ομάδα του Άρη έφυγε από το Λονδίνο αφήνοντας ένα φέσι 15.000 λιρών Αγγλίας στον κ. Χατζηθεοδωρίδη που έκανε τις μετακινήσεις τους αυτές τις ημέρες. Μάλιστα από το 2008 δεν έχει πληρωθεί ακόμη τα χρήματα που του οφείλουν.
Στην έγγραφη καταγγελία του στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Χατζηθεοδωρίδης επισυνάπτει όλα τα στοιχεία των μετακινήσεων και των εξόδων, που ο ίδιος πλήρωσε (μέχρι και εφημερίδες τους αγόραζε καθημερινά) και καταγγέλλει επίσης το τουριστικό γραφείο Active General Travel, το γραφείο που του ανέθεσε τις μετακινήσεις Σπηλιωτόπουλο στο Λονδίνο, μετά από εντολή του υπουργείου Τουρισμού.
Προφανώς πρόκειται για ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο που εκθέτει την Ελλάδα στην αγγλική πρωτεύουσα (περισσότερα στοιχεία στην αποψινή εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος», στο Alter στις 23:00) δεδομένου ότι ο κ. Χατζηθεοδωρίδης έχει αποκαλύψει σε μεγάλα μέσα του Λονδίνου το θέμα αυτό.
Η επιστολή - καταγγελία και το πλήρες πρόγραμμα μετακινήσεων Σπηλιωτόπουλου και της ομάδας του στο Λονδίνο, όπως το έστειλε στον κ. Κ.Χαρδαβέλλα ο παθών κ.Δ.Χατζηθεοδωρίδης
Όλα τα αποδεικτικά έγγραφα...



newsbomb