4.2.11

ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ: Πληρώστε διόδια για τους δρόμους που ΘΑ γίνουν!!!



Γ. Μαγκριώτης: Απολύτως αναγκαία η καταβολή αντιτίμου στα διόδια

Ο Υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης, μιλώντας στον Real Fm και το Γιάννη Παπαδόπουλο, ξεκαθάρισε ότι υπάρχει υποχρέωση της Πολιτείας να διευκολύνει την είσπραξη των αντιτίμων στα διόδια, σύμφωνα με τις υπογεγραμμένες συμβάσεις με τις Κοινοπραξίες. Με την νέα τροπολογία που προωθεί το Υπουργείο Υποδομών, στόχος είναι κατόπιν της μείωσης των διοδίων, να αποτραπούν οι πολίτες από το να μην πληρώνουν. Ο Γιάννης Μαγκριώτης υπογράμμισε ότι η καταβολή του αντιτίμου είναι απολύτως αναγκαία για την ολοκλήρωση των έργων στα υπό κατασκευή οδικά δίκτυα. ...


Αναφορικά με την παροχή των στοιχείων των παραβατών στις εταιρίες που τα ζητούν, ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, τόνισε ότι είναι σύννομη, όπως απεφάνθη η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τέλος, ο κ.Μαγκριώτης μιλώντας για το φαινόμενο της λαθρεπιβίβασης στις αστικές συγκοινωνίες, υπογράμμισε ότι η πληρωμή των εισιτηρίων αποτελεί δημόσιο έσοδο και θα κατατεθεί σχετική ρύθμιση τις επόμενες μέρες από τη Γενική Γραμματεία Μεταφορών. Ανακοίνωσε εκ νέου ότι θα προβλέπεται μειωμένο κόμιστρο για την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπως οι συνταξιούχοι, οι φοιτητές και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
real.gr