12.2.11

Κατάληψη Λυκείου από λαθρομετανάστες!



Κάποιοι φαίνεται ότι δεν βάζουν μυαλό. 50 Κούρδοι διανυκτερεύουν στο 2ο Λύκειο Γλυκών Νερών με τη συνοδεία μελών του ΣΥΡΙΖΑ, την… ανοχή του Υπουργείου Παιδείας και τη σύμφωνη γνώμη του Λυκειάρχη!

Οι Συριζαίοι του πήγαν ανενόχλητοι στο Λύκειο, τους έβαλαν μέσα στις σχολικές αίθουσες, ώστε το Σάββατο να καταθέσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να επιστρέψουν(;) στο Λαύριο, από όπου και ήρθαν.

Αλήθεια ποιος διασφαλίζει την υγεία των παιδιών που θα πάνε για μάθημα τη Δευτέρα; Αν βέβαια οι λαθρομετανάστες δεν αλλάξουν γνώμη και παραμείνουν στο σχολείο, όπως οι «συνάδελφοί» τους που δεν αφήνουν ούτε τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς νεοκλασικού «Υπατία» να εισέλθει στην… ιδιοκτησία του!
elora.gr
__________________________________________________________________
Το σχόλιό μας:

Αρκετά δεν ανεχθήκαμε το ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως ήρθε η ώρα να πάνε μερικοί φυλακή;
Διαπράττουν το ένα κακούργημα πίσω από το άλλο ανενόχλητοι!
Ίσως θα πρέπει κάποιος να τους μιλήσει για τη ...REXONA που δεν είναι τίποτα άλλο από το να τεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός Νόμου, να ησυχάσουμε, όσο και αν φαίνεται ακραίο.
  Όπως είχαμε τονίσει και στην περίπτωση των... εισαχθέντων στη  Νομική -πάλι από το ΣΥΡΙΖΑ- η ήπια μεταχείριση των λαθρομεταναστών και των ΣΥΡΙΖΕΩΝ εκλαμβάνεται σαν αδυναμία και δημιουργεί προηγούμενο.

Εάν δεν αντιμετωπισθεί αποφασιστικά η έξωση των...απεργών πείνας από το οίκημα "Υπατία" (στο οποίο επρόκειτο να μείνουν 15 μέρες)  και η βίαιη έξωση ΤΩΡΑ από το Λύκειο των υπολοίπων, καθώς και η ποινική δίωξη των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και του Λυκειάρχη που ανέχθηκε την εγκατάστασή τους, διά της αυτοφώρου διαδικασίας, τότε  οι καταλήψεις δημοσίων κτηρίων θα γενικευθούν με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Η φωτιά, αν δεν σβηστεί αμέσως, εξελίσσεται σε πυρκαϊά και κατακαίει τα πάντα...
EFENPRESS