16.2.11

Άγριος ξυλοδαρμός μητέρας γνωστού δημοσιογράφου


Ρεπορτάζ: Ε. Μ.
Θύμα πρωτοφανούς επίθεσης έπεσε μια μεσήλικη γυναίκα στα Πετράλωνα από δυο αλλοδαπούς με σκοπό τη ληστεία. Οι δυο κακοποιοί ξυλοκόπησαν με ανελέητο τρόπο την 53χρονη με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Το θύμα, μητέρα του γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου Μ.Μ., υποβάλλεται σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που της προξένησαν οι δυο δράστες....

Ήταν τέτοια η δολοφονική μανία των κακοποιών, που της προκάλεσαν 17 συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο! Αργά σήμερα το μεσημέρι η γυναίκα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να της προσθέσουν μοσχεύματα στο πρόσωπο.
Η 53χρονη όπως είναι φυσικό έχει υποστεί, εκτός από σωματικές βλάβες, και ισχυρό ψυχικό σοκ ψελλίζοντας διαρκώς στους δικούς της ανθρώπους «εγώ δεν θα ξαναπάω στα Πετράλωνα»...
Η επίθεση συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη περιοχή των Πετραλώνων. Εκεί όπου διαμένει η μητέρα της παθούσας την οποία κάλεσε η ίδια να επισκεφτεί λόγω προβλήματος υγείας. Η 53χρονη, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της, μόλις 40 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού, δέχτηκε την επίθεση από τους δράστες με σκοπό να της αρπάξουν τη τσάντα.
"Πρόκειται για μια μικροκαμωμένη γυναίκα 48 κιλών! Είναι δυνατόν να προσπάθησε να τους αντισταθεί;", διερωτάται με αγανάκτηση ο γιος της 53χρονης μιλώντας για τη περιπέτεια της μητέρας του στο newsbomb.gr.
Ο δημοσιογράφος περιγράφει σοκαρισμένος το απίστευτο συμβάν, δηλώνοντας αποφασισμένος ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι κακοποιοί. "Ήδη βρισκόμαστε στη διαδικασία μεσω των δικηγόρων μας, να μετατραπεί η κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, σε απόπειρα ανθρωποκτονίας".
Η αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε τον έναν από τους δυο, έναν 31χρονο αλλοδαπό Μαροκινής καταγωγής ο οποίος αρχικά διατεινόταν πως είναι Παλαιστίνιος αιτούντος πολιτικού ασύλου.
Ο δράστης, που αναμένεται εντός λίγων ωρών να οδηγηθεί στον ανακριτή, είχε απελαθεί στις 29 Νοεμβρίου 2010.
newsbomb