26.2.11

Τι γυρεύει η αλεπού στο...Λονδίνο;


fox_london
Μια αλεπού βρήκε καταφύγιο και έχτισε το σπιτικό του στον 72ο όροφο ουρανοξύστη του Λονδίνου! Η αλεπού έζησε την ζωή στα ψηλά με εκπληκτική θέα για δύο εβδομάδες καθώς τρεφόταν από τα αποφάγια που άφηναν οι εργάτες που κατασκευάζουν το κτίριο. Το κτίριο Σαρντ ύψους 288 μέτρων, όταν ολοκληρωθεί θα είναι το ψηλότερο στην Ευρώπη....

Η αλεπού, που ονομάστηκε Ρόμεο, πιστεύεται ότι μκήκε "σαν κυρία" από την κεντρική είσοδο και ανέβηκε στον τελευταίο όροφο του Σαρντ χωρίς να την πάρει χαμπάρι κανείς.

fox_london2
O ουρανοξύστης Σαρντ-
Τελικά, το ζώο ανακαλύφτηκε από τους εργάτες που κάλεσαν ειδικούς για να το απακρύνουν. Ο Ρόμεο μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων όπου του δόθηκε τροφή και πέρασε από εξετάσεις. Μετά αφέθηκε ελεύθερος σε πάρκο του Λονδίνου. 
"Του εξηγήσαμε ότι εάν οι αλεπούδες ήταν φτιαγμένες για να ζούν στον 72ο όροφο, τότε θα είχαν φτερά", είπε χαριτολογώντας ο υπεύθυνος του καταφυγίου.
Στην βρετανική πρωτεύουσα ζουν δεκάδες χιλιάδες αλεπούδες που κυκλοφορούν ελεύθερα ιδιαίτερα τα βράδια στα πάρκα ακόμη και στους δρόμους της πόλης.
Theinsider.gr