17.2.11

«Ο κόσμος το είχε τούμπανο»


Για «λωποδύτες της πολιτικής» έκανε λόγο ο πρώην υφυπουργός Άμυνας και νυν δήμαρχος του Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκος σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της Realnews για τις μίζες στον στενό συνεργάτη του Α. Τσοχατζόπουλου.

«Ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι» τόνισε ο Β. Μιχαλολιάκος μιλώντας στον Realfm 97.8 και τον Ν. Χατζηνικολάου τονίζοντας ότι σε όλα τα καφενεία ο κόσμος «ξέρει τους λωποδύτες της πολιτικής με το όνομά τους. Τους είχε φωτογραφήσει»....Μάλιστα, ο πρώην υφυπουργός Άμυνας τόνισε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια είτε οι ηγεσίες των κομμάτων ήταν συνένοχες είτε κάποιοι εκβίαζαν και το μαχαίρι δεν έφτασε ποτέ στο κόκαλο.

Ο κ. Μιχαλολιάκος άφησε αιχμές και για τη στάση της «γαλάζιας» κυβέρνησης λέγοντας ότι δεν ανταποκρίθηκε στην εντολή του ελληνικού λαού για κάθαρση και στα εξοπλιστικά.

«Βάλαμε έναν έντιμο άνθρωπο, τον Ζορμπά, να ελέγξει τα οπλικά. Ήταν δυνατόν να ξέρει; Να μάθει; Έπρεπε να ρωτήσουμε τους έντιμους ανθρώπους των ενόπλων δυνάμεων» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος μίλησε για «πυραμίδα πολιτικής, οικονομικής και εκδοτικής διαπλοκής» και τόνισε πως εάν οι ηγεσίες των κομμάτων δεν αποβάλουν από τις τάξεις τους όλους «τους ηγετίσκους» το σύστημα δεν θα αντέξει. 
real.gr