8.2.11

Ο Παλαιοκώστας έστειλε το πακέτο-θανάτου στον Χρυσοχοΐδη



Ο περιβόητος δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας βρίσκεται, σύμφωνα με την αστυνομία, πίσω από το πακέτο-βόμβα, που εστάλη στις 24 Ιουνίου 2010 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του υπασπιστή του Μιχάλη Χρυσοχοίδη, Γιώργου Βασιλάκη.
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, αποτύπωμα του Παλαιοκώστα βρέθηκε στον παγιδευμένο με εκρηκτικά επιστολικό φάκελο που στάλθηκε ταχυδρομικά στον τότε Υπουργό. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και πλέον στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του παίρνει μέρος η αντιτρομοκρατική...

Επιπλέον , αποτυπώματα του καταζητούμενου βρέθηκαν στο αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, που εγκαταλείφθηκε προχθές το μεσημέρι στη Βοιωτία, ύστερα από καταδίωξη και πυροβολισμούς με όπλο κατά αστυνομικών, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.Η προανάκριση για το περιστατικό αυτό συνεχίζεται από την αντιτρομοκρατική.
Η αστυνομία τον έχασε μέσα από τα χέρια της, παρά το γεγονός ότι στην καταδίωξη συμμετείχαν ελικόπτερα και δυνάμεις των ΕΚΑΜ.
Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ πίστευε πως, κυνηγούσε  δυο Αλβανούς κακοποιούς.
Η αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με τον παραπάνω καταζητούμενο να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 170, 1964, 1014.
newsbomb.gr