8.2.11

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Εντοπίστηκε ο "ποντικός" των  γραφείων στην περιοχή του κέντρου 
View Image

Δικογραφία με την κατηγορία των «Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών» σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας, σε βάρος 37χρονου , ο οποίος διέπραξε σωρεία διαρρήξεων σε λογιστικά, δικηγορικά, ασφαλιστικά και άλλων ειδών γραφεία.  
Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος, από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2010, δρώντας στην περιοχή του κέντρου, διέρρηξε συνολικά (14) γραφεία, απ΄όπου αφαίρεσε πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών (Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, εκτυπωτές, κ.α), τηλεφωνικές συσκευές, μικρά χρηματικά ποσά και άλλα μικροανατικείμενα. 
 
Εκτιμάται ότι η χρηματική  αξία της  λείας  του, ξεπερνά τις 17.000 ευρώ.

_________________________________________________________

Η Αστυνομία  ανέκοψε την..."επιχειρηματική του δραστηριότητα" !


Συνελήφθη πρωινές ώρες της 07-02-2011, στην περιοχή του κέντρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών».  

Ειδικότερα, από τον διενεργούμενο αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή, στην οικία και στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • (5) δέματα και (7) μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 4 κιλών και 782γραμ.,
  • Χρηματικό ποσό, ύψους (800) ευρώ, προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών,
  • Μικρός αριθμός ναρκωτικών δισκίων και
  • Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.