5.2.11

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


utf-8''2011-02-05ΠΑΡΚΩΤΙΚΑ.JPG
Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 04-02-2011, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 2 αλλοδαποί, ηλικίας 49 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών».  
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριο χώρο πλησίον του 4ου χλμ της Π.Ε.Ο Λάρισας-Βόλου, αλλά και στο αυτοκίνητο των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 2 κιλών και 28γραμ., τα οποία προόριζαν για εμπορία. 
 Επίσης, κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, τα οποία οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. 
_______________________________________________________________________________


 Πρωινές ώρες της 04-02-2011, στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Μυγδονίας, συνέλαβαν 31χρονο αλλοδαπό λαθροδιακινητήγια προώθηση (6) λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας. 
Συγκεκριμένα, ο 31χρονος, ο οποίος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκε αρχικά από τους περιπολούντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, να συνοδεύει δύο αλλοδαπούς και να κατέχει επτά (7) συνολικά εισιτήρια του Ο.Σ.Ε, με προορισμό την Αθήνα. 
Από την προανακριτική  διαδικασία, προέκυψε ότι ο λαθροδιακινητής, πέραν των ανωτέρω δύο ατόμων, προμηθεύτηκε και προόριζε τα υπόλοιπα (4) εισιτήρια για ισάριθμους λαθρομετανάστες, οι οποίοι τον ανέμεναν κρυμμένοι σε βαγόνι αμαξοστοιχίας, με αποτέλεσμα τη σύλληψή τους.  
Σημειώνεται ότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 31χρονος, υπέδειξε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας και πλαστό Υπηρεσιακό Σημείωμα.