14.2.11

Βροχές και καταιγίδες από το βράδυ


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού καθώς ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αργά τη νύχτα στην Κρήτη, τις νότιες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου....

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Την Τρίτη, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αρχικά βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη Μακεδονία. Ασθενείς χιονοπτώσεις προβλέπονται στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι βόρειοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, ενώ στο βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.
enet.gr