9.12.10

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έβαλε να σκοτώσουν την γυναίκα του στο γαμήλιο ταξίδι!!


Σοκ προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη η πληροφορία ότι ένας νεαρός βρετανός έδωσε χρήματα σε πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει την... σύζυγό του, κατά την διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού τους στον μήνα του μέλιτος. Το περιστατικό είχε συμβεί στη Νότια Αφρική και είχε προκαλέσει τον περασμένο μήνα σάλο στην κοινή γνώμη, ενώ κατόπιν αυτού και της βρετανικής ...πίεσης, ως δράστης είχε συλληφθεί από τις αρχές της χώρας, που μαστίζεται από την εγκληματικότητα, ένας οδηγός ταξί, που φέρονταν να έχει ως κίνητρο για την δολοφονία την ληστεία.

Τα πράγματα παίρνουν όμως νέα τροπή μετά την κατάθεση του τελευταίου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί στο Κέιπ Τάουν. Αυτός ισχυρίστηκε μετά την σύλληψή του ενώπιον των νοτιαφρικανικών αρχών ότι ήταν ο βρετανός σύζυγος της 
κοπέλας που του έδωσε χρήματα ζητώντας του να την δολοφονήσει. Συγκεκριμένα, ο δημόσιος κατήγορος του Εφετείου του Κέιπ Τάουν αποκάλυψε ότι ο ταξιτζής Ζολα Τονγκ είχε λάβει από τον Σριν Ντουέινι 15.000 ραντ, κάπου 1.500 ευρώ δηλαδή, προκειμένου να σκοτώσει την γυναίκα του Αννυ.

Οι νιόπαντροι βρίσκονταν στο ταξίδι του μέλιτος στο Κέιπ Τάουν, όταν το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν έπεσε θύμα πειρατείας σε προάστιο της πόλης. Ο Ντουέινι αφέθηκε ελεύθερος και χωρίς την παραμικρή αμυχή, ωστόσο η 28χρονη σύζυγός του βρέθηκε την επομένη νεκρή στο εγκαταλελειμμένο αμάξι με τραύμα από πυροβολισμό στον λαιμό.


Ο Τονγκο υποστήριξε ότι ο Σριν Ντουέινι τον πλησίασε για να του ζητήσει να σκοτώσει τη νέα του γυναίκα την ημέρα που το ζευγάρι έφτασε στην Νότιο Αφρική. Τους γνώρισε, όπως υποστήριξε, αφού εκείνος ήταν ο οδηγός που τους μετέφερε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο τους, στις 13 του περασμένου Νοέμβρη. Ο Τόνγκο ήδη καταδικάστηκε για αυτήν του την εμπλοκή σε φυλάκιση 18 ετών. Την ίδια ώρα, πάντως, ο Ντουέινι, που εμφανίζονταν συντετριμμένος όλες τις προηγούμενες μέρες στα βρετανικά ΜΜΕ, αρνείται κάθε κατηγορία...

www.roufianos.com