11.12.10

Συνεχίζεται η Θεομηνία που πλήττει την Κύπρο






Σφοδροί άνεμοι και καταρρακτώδεις βροχές σε ηπιότερη όμως μορφή θα πλήξουν και απόψε ολόκληρη την Κύπρο με τις ορεινές περιοχές να αναμένεται να ντυθούν στα λευκά, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής υπηρεσίας. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, ο Μετεωρολογικός λειτουργός Ά Κλεάνθης Νικολαϊδης, το τρόοδος ήδη έχει γίνει κάτασπρο, από τις χιονοπτώσεις.









www.sigmalive.com




Κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι και τις πρωινές ώρες, αναμένεται ισχυρό πεδίο ανέμων που θα επηρεάζει τις νότιες, νοτιοδυτικές και δυτικές περιοχές περιοχές της Κύπρου. Σε μερικές περιοχές σημείωσε ο κ. Νικολαϊδης, οι άνεμοι θα φθάνουν μέχρικαι τα 7 μποφόρ. 


Όσοι είπε θα διακινούνται στους δρόμους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί θα ταλαιπωρηθούν από τους ισχυρούς ανέμους και την έντονη βροή κατά διαστήματα. Χθες κατέληξε ο κ. Νικολαϊδης, είχαμε διαρκείς καραταρρακτώδεις βροχές, το βράδυ της Κυριακής προς ξημερώματα Σαββάτου θα έχουμε βροχόπτωση κατά διαστήματα και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα παράλια.
Στα ορεινά λόγω της πτώσης των θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης, θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες, γι αυτό και θα πρέπει οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.