22.12.10

Απελάστε τους όλους, για παραδειγματισμό.Μόνο έτσι θα σταματήσουν,

Άγρια συμπλοκή
Σε πετροπόλεμο, άγριο ξύλο και επιθέσεις με μαχαίρια και τσεκούρια, κατέληξε παρεξήγηση μεταξύ οικογενειών αλλοδαπών σε χωριό της Λαμίας. Πέντε τραυματίες και τρεις συλλήψεις




Μια παρεξήγηση έφερε δύο οικογένειες αλλοδαπών στα χέρια στη Λαμία. Δύο γυναίκες ενεπλάκησαν σε μικροκαβγά ήταν η αφορμή για να λάβει μεγάλες διαστάσεις το θέμα.
Απίστευτες εικόνες περιγράφουν οι γείτονες, καθώς δεν μπορούσαν να αποτρέψουν με τίποτα την συμπλοκή στην οποία είχαν εμπλακεί περισσότερα από 20 άτομα μεταξύ των οποίων και παιδιά.
Μάλιστα όπως λένε ολόκληρη η γειτονιά είχε μετατραπεί σε ρινγκ με άνδρες, γυναίκες και παιδιά να επιτίθενται  ο ένας στον άλλον με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους από  ξύλα και πέτρες μέχρι τσεκούρια και μαχαίρια.......
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο χωριό Κομποτάδες, της Λαμίας, όταν οι κάτοικοι σήκωσαν ψηλά τα χέρια, καθώς έβλεπαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλον με ιδιαίτερη αγριότητα με συνέπεια να τραυματιστούν πέντε άνθρωποι που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ συνελήφθησαν τρεις και αναζητούνται δυο.
Όλοι τους μένουν χρόνια στο χωριό Κομποτάδες, 10 χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας και σύμφωνα με τους κατοίκους δεν είχαν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Τους περιγράφουν εργατικούς και οικογενειάρχες. Οι κάτοικοι έχουν πάθει σοκ από την ένταση των συμπλοκών.
Λίγο αργότερα η Αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί, συλλαμβάνει τρία άτομα, ενώ άλλοι πέντε (τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα) μεταφέρονται στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένουν φρουρούμενοι.
Μάλιστα οι τέσσερις από αυτούς έχουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρά αντικείμενα. Η αστυνομία αναζητά ακόμη δυο άτομα, τα οποία ενεπλάκησαν στη σύρραξη και τα οποία διαφεύγουν τη σύλληψη.
news247