30.12.10

"Σταράτες" κουβέντες από τον Φαήλο Κρανιδιώτη για τους "ντιντήδες" της Ν.Δ.

Image


29-12-2010 22:43:17
"Καθαρές" κουβέντες από τον πρόεδρο του Δικτύου 21, φίλου και τακτικού συνομιλητή του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος έθεσε θέμα "κομψευόμενων διαδρομιστών" και "ντιντήδων πολιτικών" φωτογραφίζοντας αρκετούς από τους απίθανους που συνωστίζονται εν όψει πολιτικών εξελίξεων στην Ρηγίλλης...


«Οι καιροί που ήδη ήρθαν, η πατρίδα, απαιτούν ιδεολογικούς μαχητές και όχι ντιντήδες. Απαιτούν σημαιοφόρους και όχι κομψευόμενους διαδρομιστές» αναφέρει σε άρθρο του του ο κ. Κρανιδιώτης.

«Ανόητοι διαχειριστές νόμισαν πως θα κάνουν πολιτική μόνο με την ‘επικοινωνία’, πουλώντας τη γυαλιστερή συσκευασία της κενής ματαιοδοξίας τους. Μεσαιοχωρίτικος αγράμματος ‘αυτισμός’» προσθέτει ο ίδιος.

«Λίγο γκλαμουριά, πολύς βερμπαλισμός αλλά, αδέρφια, άμα δεν υπάρχει ιδεολογική ραχοκοκαλιά, μόνο με ‘αδερφίστικα’ κόλπα, δεν κάνεις πολιτική. Ούτε κόμμα ούτε χώρα πάει έτσι μπροστά» προσθέτει ο Φ. Κρανιδιώτης.

«Η άποψή μου είναι σκληρή γιατί η εποχή είναι σκληρή», είπε στο ραδιόφωνο του Σκάι ο ίδιος, συμπληρώνοντας πως το κείμενό του αφορούσε όλο το πολιτικό φάσμα και τις πολιτικές συμπεριφορές, διευκρίνισε δε ότι δεν εννοούσε κανένα συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ.

Ο κ. Κρανιδιώτης αποκάλυψε μάλιστα ότι συζήτησε με τον Αντώνη Σαμαρά. «Μέχρι στιγμής με έχουν συγχαρεί τέσσερις βουλευτές. Χθες το βράδυ μίλησα για πάρα πολύ ώρα με τον κ. Σαμαρά. Αυτές τις επιθέσεις και οι κριτικές που λέτε εγώ δεν τις έχω δει και δεν τις έχω ακούσει», δήλωσε στον ίδιο ραδιοσταθμό.

Η Ρηγίλλης, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους, σημειώνει ότι ο Φ.Κρανιδιώτης είναι ένα απλό μέλος του κόμματος που εκφράζει προσωπικές απόψεις.
defencenet.gr