21.12.10

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Οι ληστές παραμόνευαν το θύμα και η Αστυνομία παραμόνευε τους ληστές!!!

ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΕΠΕΜΒΑΣΗ !


Έπειτα από  έγκαιρη ενημέρωση του κέντρου  της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για ύποπτες κινήσεις τριών ατόμων, έξω από τραπεζικό υποκατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς, κινητοποιήθηκε άμεσα αστυνομική δύναμη, με αποτέλεσμα να αποτραπεί, χθες (20-12-2010), κλοπή σε βάρος 52χρονου ημεδαπού, με τη σύλληψη τριών αλλοδαπών επίδοξων κλεφτών ηλικίας 38,32 και 38 ετών.  

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, οι προαναφερόμενοι, αντιληφθέντες την πρόθεση του 52χρονου να προβεί σε ανάληψη μετρητών από τραπεζικά υποκαταστήματα της περιοχής, τον ακολούθησαν και εκμεταλλευόμενοι την απομάκρυνσή του από το όχημα στο οποίο επέβαινε, προκάλεσαν φθορά σε ελαστικό με χρήση αιχμηρού αντικειμένου.....
 
Κατά την αποχώρησή του, ο 52χρονος, αντιλήφθηκε τη ζημία στο αυτοκίνητο και το ακινητοποίησε προσωρινά, στην άκρη του οδοστρώματος, προκειμένου να προβεί σε αλλαγή του ελαστικού.  
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., επιτηρούσαν διακριτικά καθ’ όλη τη διάρκεια τους τρεις αλλοδαπούς, τους οποίους ακινητοποίησαν τη στιγμή που προσέγγιζαν τον 52χρονο άνδρα. 
Στην κατοχή του 32χρονου, βρέθηκε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα στιλέτο που χρησιμοποίησαν για την πρόκληση της φθοράς στο όχημα.  
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η EFENPRESS αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί ιδιαίτερα τους άνδρες της Ομάδος ΔΙ.ΑΣ για την τόσο επιτυχημένη ενέργειά τους, καθώς και το γεγονός ότι κατάφεραν να παραμείνουν αθέατοι χωρίς να μπορέσουν να τους αντιληφθούν οι ληστές.
Την επομένη φορά που θα αποτολμήσουν να κάνουν ληστεία θα υποπτεύονται ακόμα και τη...σκιά τους!
 Μπράβο παιδιά.