28.12.10

Επίσκεψη στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου»



Την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου επισκέφθηκαν το πρωί ο πρόεδρος και μέλη της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας. Στην παρουσία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, αντιστράτηγου Πέτρου Τσαλικίδη, ευχήθηκαν στους σμηνίτες και αξιωματικούς Χρόνια Πολλά και μοίρασαν δώρα. 
Η κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας, είπε ο κ. Ομήρου, θέλει να στέκεται δίπλα στα στρατευμένα παιδιά του κυπριακού λαού, δίπλα στους αξιωματικούς και τα μόνιμα στελέχη της Εθνικής Φρουράς που αγρυπνούν για την υπεράσπιση της πατρίδας.

Ο κ. Ομήρου επανέλαβε ακόμα μια φορά πως, όσο συνεχίζεται η τουρκική κατοχή και όσο η τουρκική απειλή είναι παρούσα και μάλιστα κλιμακώνεται, όπως αποδείχθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα με την απαγόρευση της τέλεσης Θείας Λειτουργίας στους κατεχόμενους ναούς της Καρπασίας, καθήκον μας είναι να διατηρούμε ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και να τις αναβαθμίζουμε συνεχώς.

Αργότερα, ευχές και δώρα μοίρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος σε οπλίτες και αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο Κισσόνεργας. Εκεί, τον Μακαριότατο υποδέχθηκε ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, αντιστράτηγος Πέτρος Τσαλικίδης. «Να εκφράσω ακόμα μια φορά τη χαρά μου που βρέθηκα εδώ στην ταξιαρχία μαζί με τα στρατευμένα παιδιά μας και ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας που εδώ βρίσκεται ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς», δήλωσε ο Μακαριότατος.
http://www.sigmalive.com
infognomon politics