10.12.10

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Σήμερα (10-12-2010) και  ώρα 03.35, στην οδό Μοναστηρίου (περιοχή Μενεμένης), ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 48χρονο  πεζό ημεδαπό. 
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
 





Δικογραφία  σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος 30χρονου ομογενούς, για διαρρήξεις σταθμευμένων οχημάτων και ενός διαμερίσματος. 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος, κατά τους καλοκαιρινούς  μήνες του 2010, δρώντας στο κέντρο της πόλης, διέρρηξε συνολικά (3) οχήματα και (1) διαμέρισμα, απ΄όπου αφαίρεσε κοσμήματα, ένα μουσικό όργανο και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών. 
Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 




Συνελήφθη στο πλαίσιο της  αυτόφωρης διαδικασίας από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για «Κλοπή». 
Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 09-10-2010, ο συλληφθείς, με τη βοήθεια συνεργού του, αφού παραβίασαν παράθυρου ισόγειου διαμερίσματος στην περιοχή των Αμπελοκήπων, εισήλθαν παράνομα στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα. Κατά τη στιγμή της εξόδου τους ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να καταδιωχθούν και τελικά να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ο 22χρονος.