9.12.10

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 - Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της ομάδας ¨ΔΙ.ΑΣ.¨, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (08-12-2010), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δύο (2) ομογενείς, ηλικίας 35 ετών αμφότεροι για κλοπή.
Συγκεκριμένα οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, διέρρηξαν νωρίτερα, από κοινού, δύο οχήματα, από όπου αφαίρεσαν έναν πλοηγό οδήγησης και μία τσάντα με έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ανευρέθησαν εντός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν. Επίσης, εντός του οχήματος βρέθηκαν ένας πλοηγός οδήγησης και μία συσκευή αναπαραγωγής ΜΡ3, των οποίων την κατοχή δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.


  - Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική έρευνα, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, εντοπίστηκαν εντός εμπορικού κέντρου στην περιοχή της Πυλαίας και συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (08-12-2010), τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 18,24 και 24 ετών, διότι κατείχαν από κοινού τρία (3) κινητά τηλέφωνα, τα οποία, ύστερα από τη διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε ότι, είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από τρεις (3) ημεδαπούς, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύλληψη για ναρκωτικά


  .- Συνελήφθη στην Περιφερειακή οδό Θεσ/νίκης, στο ύψος του κόμβου Τριανδρίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσ/νίκης, βραδινές ώρες χθες (08-12-2010), 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών».
Ειδικότερα, κατόπιν ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε στο ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Πέντε (5) μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 20,1 γραμ. κι
Ένα (1) κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε στις παράνομες συναλλαγές του.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του συλληφθέντος, όπου επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.